Νέο MINI Countryman JCW
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο MINI Countryman JCW

Νέο MINI Countryman JCW

5.645 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Το νέο ΜΙΝΙ Countryman έχει πλέον μια γεμάτη σπορ μορφή, πάντα με την υπογραφή της John Cooper Works. Με 231 ίππους και όλα τα χαρακτηριστικά ενός MINI, συνθέτει τον απόλυτο συνδυασμό ενός crossover και ενός hatchback.

Όπως και το κλασικό MINI Cooper S John Cooper Works, έτσι και το νέο Countryman θα παίρνει κίνηση από τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα χωρητικότητας 2 λτ., με απόδοση 231 ίππων και 357 Nm ροπής. Στη βασική έκδοση το μοτέρ του «καυτού» MINI θα συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ωστόσο προαιρετικά θα υπάρχει και η επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Η μάρκα υπόσχεται 6,2 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και 233 χλμ./ώρα τελική, ενώ το παζλ των επιδόσεων και της αδρεναλίνης συμπληρώνεται από την εξάτμιση με flaps που ανοίγουν ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης.

Νέο MINI Countryman JCW

Νέο MINI Countryman JCW

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το σφιχτό set up της ανάρτησης και τα τετραπίστονα εμπρός φρένα της Brembo διασφαλίζουν ταχύτητα και ασφάλεια σε δρόμους με στροφές, ενώ το σύστημα Dynamic Damper Control με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ρυθμίσεις, για περισσότερη άνεση ή πιο σπορ.
 

Η νέα μάσκα ενσωματώνει μεγαλύτερους αεραγωγούς και LED φώτα ημέρας στο βασικό εξοπλισμό. Στην κορυφή της πέμπτης πόρτας μια αεροτομή δίνει ένα επιπλέον ύφος στον γενικό σχεδιασμό. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι το σκούρο πράσινο εξωτερικό χρώμα Rebel Green σε συνδυασμό με κόκκινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό, όπως και στις φωτογραφίες. Το προηγμένο infotainment με την οθόνη 6,5 ιντσών συνδυάζεται με κάμερα οπισθοπορείας, ενώ προσφέρεται και μία ακριβότερη έκδοση 8,8 ιντσών.

Το αυτοκίνητο παρέχει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, όπως η προειδοποίηση σύγκρουσης και η αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, τo ενεργό cruise control, τα αυτόματα φώτα, η ανίχνευση πινακίδων κυκλοφορίας, και το head-up display, καθώς και αρκετά ακόμα, τα οποία μπορεί να αποτελούν λεπτομέρειες, αλλά είναι δεδομένο ότι ανεβάζουν το level του εν λόγω μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto