Ο X-Tomi συνδύασε σχεδιαστικά στοιχεία από υπάρχοντα μοντέλα της Mercedes για να δημιουργήσει αυτή την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Ο X-Tomi συνδύασε σχεδιαστικά στοιχεία από υπάρχοντα μοντέλα της Mercedes για να δημιουργήσει αυτή την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Νέο Mercedes sedan

4.873 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2017)

Η Mercedes-Benz σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο sedan το οποίο θα βασίζεται στην A-Class και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi προσπαθεί να προβλέψει πώς θα είναι εξωτερικά μέσα από μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Ένα compact sedan από έναν premium κατασκευαστή πρέπει να ξεχωρίζει και από τη σχεδίασή του. Αυτό είναι (μεταξύ άλλων) που έχει κάνει επιτυχημένο μοντέλο την A-class. Οι Γερμανοί, όμως, δε θέλουν να περιοριστούν στη CLA αλλά θέλουν και ένα πιο πλήρες τετράπορτο sedan .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια θα είναι η τελική μορφή του μοντέλου αλλά αυτή η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi μας δίνει κάποια πρώτα στοιχεία. Για να τη δημιουργήσει συγκέντρωσε και συνδύασε καθρέπτες, τροχούς και άλλα σχεδιαστικά στοιχεία, από τα υπάρχοντα μοντέλα.

Πιθανόν η εισαγωγή του κινητήρα να μην είναι όπως αυτή που βλέπουμε και που θυμίζει ανοιχτό στόμα αλλά τα τριγωνικά φώτα και η γρίλια δεν είναι απίθανο να περάσουν στην παραγωγή, τουλάχιστον στις ακριβότερες εκδόσεις. Το έντονο παρουσιαστικό θα πάρει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει κάποιος αλλά είναι καλύτερα (για το κοινό που απευθύνεται) σε σχέση με το να ακολουθούσε έναν πιο “νωθρό” δρόμο όπως η E-Class.

Δεν ξέρουμε αν θα πετύχει εμπορικά αυτό το εγχείρημα της Mercedes αλλά ο σχεδιασμός του σε κάνει να θες να αναφωνήσεις, “καλώς ήρθες στο μέλλον”.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center