Μέχρι την μέση του αμαξώματος είναι γνώριμο το σχήμα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέχρι την μέση του αμαξώματος είναι γνώριμο το σχήμα.

Έρχεται Mini Sedan;

8.694 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2016)

Φήμες θέλουν την γκάμα του Mini να μεγαλώνει με νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι sedan. Εδώ έχουμε και μία πρώτη κατασκοπευτική εικόνα από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Φήμες θέλουν τη Mini να εισέρχεται σε μια νέα για αυτήν κατηγορία, αυτή των sedan. Η συνταγή πιθανόν θα έχει ως βάση το νέο Clubman, όπου θα μοιράζονται το ίδιο αμάξωμα μέχρι και τις κολόνες Β που βρίσκονται στην μέση του αμαξώματος. Επίσης θα διατηρηθεί το μήκος στο μεταξόνιο.
Στο εσωτερικό λογικά θα διατηρηθεί το ταμπλό των υπολοίπων μοντέλων της μάρκας καθώς είναι σήμα κατατεθέν.
Αυτό που πρέπει να δουν πιο επικεντρωμένα στη Mini είναι η κλίση που θα πάρει το πίσω μέρος για να γίνει και η καμπύλη του sedan. Επίσης τα πίσω φώτα και το πλαστικό περίβλημα του σώματος είναι σχεδόν έτοιμο από το Paceman. Στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, φαίνεται εξάλλου ξεκάθαρα ένα ενδεχόμενο σχήμα για το Mini sedan.
Αν τελικά δούμε το νέο Mini στους δρόμους, οι υπεύθυνοι του Marketing θα πρέπει να στοχεύουν προς τις αγορές, που πωλούνται περισσότερο τα sedan όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα, όπου τα sedan είναι πιο δημοφιλή από τις εκδόσεις hatchback.

Το πιθανόν νέο sedan της Mini με την νέα καμπύλη.

Το πιθανόν νέο sedan της Mini με την νέα καμπύλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw