Ο μετρ του photoshop, X-Tomi, πήρε την εικόνα του Grandland X όπως τη δημοσίευσε η Opel και προσέθεσε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός OPC μοντέλου.

Νέο Opel Grandland X OPC

9.830 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/4/2017

Ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δείχνει από σήμερα αυτό που μάλλον θα αργήσουμε να δούμε, αν φυσικά υπάρξει ποτέ. Πώς σας φαίνεται το Opel Grandland X OPC, θα είχε νόημα μια «καυτή» έκδοση του νέου μέλους της οικογένειας «Χ»;

 
Δεν πρόλαβαν καλά καλά οι άνθρωποι της Opel να μας παρουσιάσουν τη νέα τους ναυαρχίδα στα crossover -το μεγάλο αδελφό της οικογένειας «Χ»- και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές ξεκίνησαν ήδη να φαντάζονται τις πρώτες παραλλαγές του.
 
Λόγος γίνεται για το νέο Grandland X, το διάδοχο μοντέλο του Antara, το οποίο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Φανταζόμαστε πως θα περάσει κάποιος καιρός μέχρι να υπάρξει η πρώτη σπέσιαλ έκδοση του αυτοκινήτου, αλλά αν βιάζεστε ακολουθήστε από σήμερα το όραμα του X-Tomi και δείτε ψηφιακά πώς θα μπορούσε να μοιάζει το κορυφαίο Opel Grandland X OPC.
   
Ο μετρ του photoshop πήρε την εικόνα του μοντέλου όπως τη δημοσίευσε η Opel και προσέθεσε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός OPC μοντέλου. Μιλάμε δηλαδή για ένα πλήρες αεροδυναμικό body kit (προφυλακτήρες, ποδιές κ.τ.λ.), τροχούς μεγάλης διάστασης και φυσικά τα σχετικά λογότυπα.
 
Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι κινητήρες των «κανονικών» εκδόσεων του Grandland X, είναι ουτοπικό να ασχολείται κανείς με την πιθανότητα μίας OPC έκδοσης, πολύ περισσότερο να μιλήσει για τα χαρακτηριστικά της. Στο μυαλό μας η ύπαρξή της είναι πιθανή, ίσως και η αντίστοιχη GTi του «αδελφού» Peugeot 5008. Φανταζόμαστε πως σε συναντήσεις τους τα στελέχη των εταιρειών θα τα συζητάνε, μα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να περιμένουμε και να ευχόμαστε…

Tags: OPEL, Grandland X, OPC