Ετοιμάζει νέο crossover η Skoda, βασισμένο στο T-Cross της VW.

Ετοιμάζει νέο crossover η Skoda, βασισμένο στο T-Cross της VW.

Νέο SUV από τη Skoda

5.239 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Το νέο μοντέλο της Volkswagen που είναι το T-Roc, συνοδεύεται από ένα ακόμα που θα ονομάζεται T-Cross. Με τη σειρά της και η Skoda, θα κάνει μια κίνηση προς την κατασκευή ενός crossover.

Το νέο μοντέλο της Volkswagen που είναι το T-Roc, συνοδεύεται από ένα ακόμα που θα ονομάζεται T-Cross. Και το δεύτερο είναι crossover, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το T-Cross Concept Breeze. Με τη σειρά της και η Skoda, θα κάνει μια κίνηση προς την κατασκευή ενός crossover.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η νέα στρατηγική της Volkswagen με crossovers δεν θα προορίζεται μόνο για την κύρια μάρκα, αλλά θα πρέπει επίσης να εφαρμόζονται στις θυγατρικές της εταιρείας. Η SEAT έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα ξεκινήσει ένα crossover, το οποίο θα ονομαστεί Arona. Η ισπανική μάρκα δεν θα είναι η μόνη, καθώς και οι Τσέχοι της Skoda αναμένεται να έχουν μια εξατομικευμένη έκδοση.
 
Στην περίπτωση της Skoda, το νέο crossover θα ξεκινήσει στα τέλη του 2018 εάν βέβαια εξελιχθούν όλα όπως έχουν προγραμματιστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο crossover θα είναι μικρότερο από το Yeti, αλλά θα έχει μια εξωτερική σχεδίαση που δανείζεται στυλιστικά στοιχεία από τα μοντέλα coupe. Αναμένεται να διατηρήσει μια διαμόρφωση, η οποία είναι απαραίτητη για την εστίαση της Skoda στην πρακτικότητα.

Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί από τη Skoda, ποιο θα είναι το όνομα του νέου αυτού μοντέλου της.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center