Το νέο SUV της SsangYong που θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Tivoli και XLV, θα παρουσιαστεί του χρόνου, ώστε να αρχίσει την εμπορική του καριέρα στα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018 (στη φωτό το SIV-
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο SUV της SsangYong που θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Tivoli και XLV, θα παρουσιαστεί του χρόνου, ώστε να αρχίσει την εμπορική του καριέρα στα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018 (στη φωτό το SIV-2 Concept).

Νέο SUV η SsangYong

3.512 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2016)

Η SsangYong θα μας παρουσιάσει του χρόνου ένα νέο SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα της ανάμεσα από τα Tivoli και XLV. Από το 2019, μάλιστα, θα διαθέτει και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση. Δείτε όλα τα σχέδια της αναγεννημένης κορεάτικης φίρμας.

Το ότι η αναγεννημένη SsangYong θέλει να λανσάρει ένα μεγαλύτερο από το Tivoli, λίγο ή πολύ το ξέραμε. Βλέπετε, η κορεάτικη φίρμα έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της στην περασμένη έκθεση της Γενεύης, όπου και παρουσίασε το πρωτότυπο SIV-2 Concept, του οποίου το όνομα είναι ένα ακρωνύμιο (Smart Interface Vehicle).Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, είναι ακόμα πιο συγκεκριμένες και κρύβουν μια …έκπληξη. Το κορεάτικο μοντέλο, λοιπόν, έχει το κωδικό όνομα «C300» και είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί κάποια στιγμή του χρόνου, ώστε να αρχίσει την εμπορική του καριέρα στα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.Θα τοποθετηθεί στη γκάμα της SsangYong ανάμεσα από το Tivoli και το XLV. Ενημερωτικά αναφέρουμε πως το SIV-2 Concept έχει μήκος 4.440 χλστ., πλάτος 1.855 χλστ., ύψος 1.640 χλστ. και μεταξόνιο 2.675 χλστ. Αυτό που έχει, όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως το νέο SUV θα αποκτήσει από το 2019 και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση.Σε άλλα νέα που αφορούν στην SsangYong, το νέο Rexton ετοιμάζεται να λανσαριστεί το 2018, ενώ θα ακολουθήσει και η επόμενη γενιά του Actyon pick-up, η οποία θα στηριχθεί στο πάτωμα της κορεάτικης ναυαρχίδας.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως το νέο SUV της SsangYong, θα αποκτήσει από το 2019 και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση (στη φωτό το SIV-2 Concept).

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως το νέο SUV της SsangYong, θα αποκτήσει από το 2019 και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση (στη φωτό το SIV-2 Concept).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto