Νέο Toyota Aqua και σε TRD
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota Aqua και σε TRD

Νέο Toyota Prius C & σε TRD

8.161 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2017)

Το ανανεωμένο Toyota Prius C (αλλιώς Aqua), είναι πλέον γεγονός, με την εταιρεία να προσφέρει μάλιστα και την έκδοση TRD για τους λάτρεις των σπορ κατηγοριών.

Αρχικά η μάρκα έδωσε στο ανανεωμένο Aqua -Prius C για τις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές- νέους προβολείς αλλά και προφυλακτήρες, ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτό προφέροντας τρεις ακόμα εκδόσεις στο μικρό υβριδικό hatchback, την σπορ G έκδοση, την Cross αλλά και την TRD.

Το ανανεωμένο Toyota Aqua, είναι πλέον γεγονός.

Το ανανεωμένο Toyota Aqua, είναι πλέον γεγονός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ξεκινώντας από την τελευταία, η TRD (Toyota Racing Development) έκδοση προσφέρει νέους προβολείς, φώτα ομίχλης, πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερους τροχούς. Επιπλέον, η inhouse εταιρία βελτιώσεων και εξέλιξης της Toyota, στο μπροστινό μέρος έχει ενσωματώσει σπόιλερ, ενώ δεν θα πρέπει να αφήσουμε απέξω το σύστημα εξάτμισης διπλής απόληξης.
 

Οι άλλες δύο εκδόσεις που προαναφέρθηκαν προσφέρουν δύο νέα κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνουν πλαϊνές ποδιές και σπόιλερ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού σχεδίου για τους τροχούς και για το εσωτερικό, το οποίο κοσμεί μια οθόνη TFT παρόμοια με αυτή που βρίσκουμε στο Yaris.

Σε ότι αφορά την ισχύ, παράγεται από ένα υβριδικό κινητήρα 1.5 λίτρων που παράγει 101 ίππους, ενώ τέλος να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN