Επωφελείται βέβαια από ένα νέο μεταλλικό χρώμα με την ονομασία Velvet Red.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επωφελείται βέβαια από ένα νέο μεταλλικό χρώμα με την ονομασία Velvet Red.

Νέο εξοπλιστικό πακέτο για Skoda Superb

7.457 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Η Skoda παρουσίασε το νέο εξοπλιστικό της πακέτο για το νέο Skoda Superb που περιλαμβάνει πολλές τεχνολογικά εξελιγμένες εφαρμογές και συστήματα. Δείτε περισσότερα.

Η Skoda αποκάλυψε σήμερα το νέο εξοπλιστικό πακέτο του Skoda Superb, ένα μοντέλο που δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία διαφορά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο εξωτερικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επωφελείται βέβαια από ένα νέο μεταλλικό χρώμα με την ονομασία Velvet Red και νέο σετ από 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου αλλά περά από αυτά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές.

Ο τομέας στον οποίο η Skoda κάνει την διαφορά, είναι στον εσωτερικό διάκοσμο και στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζει το νέο Superb. Oι δύο οθόνες αυξάνονται σε μέγεθος, η μία από 8 γίνεται 9,2 ίντσες και η άλλη από 5 γίνεται 6,5. Παράλληλα, η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει προαιρετικά ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα καθίσματα με επιλογή μασάζ για το καθίσματα του οδηγού και πολλά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως σύστημα έλεγχου parking και σύστημα υποβοήθησης ελιγμών με βάση την σηματοδότηση της διαδρομής.
 
Η Skoda έχει προσθέσει επίσης εφαρμογή Care Connect ανεξάρτητα από το infotainment σύστημα που θα επιλέξεις, εφαρμογή Connect App για να συνδέσει ο επιβάτης το smartphone του με το σύστημα infotainment και σύστημα μετάδοσης φωνής από τα μπροστινά καθίσματα στα πίσω μέσω μικροφώνου.

Ο νέος εξοπλισμός θα είναι διαθέσιμος από τα τέλη Μαΐου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center