H Porsche επιβεβαίωσε ότι το Pajun θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2019 και θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, προκειμένου να σταθεί απέναντι από το Tesla S.

H Porsche επιβεβαίωσε ότι το Pajun θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2019 και θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, προκειμένου να σταθεί απέναντι από το Tesla S.

Νέο ηλεκτρικό μοντέλο από την Porsche

3.954 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2015)

Η Porsche σχεδιάζει ένα νέο sedan μοντέλο, μικρότερο από την Panamera, το οποίο θα λανσαριστεί μέχρι το 2019 και θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, για να σταθεί απέναντι από το Tesla S.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Porsche «επαναφέρει στο τραπέζι» την κατασκευή του project Pajun, ενός πιο compact sedan σε σχέση με την Panamera, το οποίο είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει από τη γερμανική φίρμα, αλλά το λανσάρισμά του δεν είχε προχωρήσει για διάφορους λόγους.Τώρα λοιπόν, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Pajun ή όπως αλλιώς πρόκειται να ονομαστεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Porsche στο τέλος του 2018 ή αρχές του 2019, αλλά δεν θα φέρει κινητήρες βενζίνης ή diesel, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Αντίθετα το νέο πολυτελές μοντέλο θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, προκειμένου να σταθεί απέναντι από το Tesla S. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Porsche αναφέρουν χαρακτηριστικά για το νέο sedan μοντέλο ότι το Pajun δεν θα μπορούσε να έχει εμπορική τύχη με συμβατικά κινητήρια σύνολα, ενώ αντιθέτως ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο θα μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στην εν λόγω κατηγορία, ειδικά αν διαθέτει μεγάλη αυτονομία 350 – 400 χλμ. και μπαταρίες προηγμένης τεχνολογίας.Τέλος, στο αισθητικό κομμάτι, όπως διαπιστώνουμε και από την αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας, το νέο Pajun είναι μια «μικρογραφία» της Panamera, με τη χαρακτηριστική μάσκα και τα φώτα μπροστά να παραπέμπουν ευθέως στο «μοτίβο» της γερμανικής φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda