Σκοπεύει να το παρουσιάσει τον Ιανουάριο σε έκθεση νέων προϊόντων.

Το μάτι πέφτει φυσικά στην τεραστίων διαστάσεων οθόνη touchscreen.

Νέο κινέζικο SUV

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Mια νέα start-up εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV που σύμφωνα με το αφεντικό της θα ανταγωνιστεί S-Class και Αudi Q5. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Mια νέα κινέζικη start-up εταιρεία με την ονομασία FMC (Future Mobility) αποκάλυψε ένα teaser για το πρώτο της μοντέλο που σκοπεύει να το παρουσιάσει τον Ιανουάριο σε έκθεση νέων προϊόντων.

Το μοντέλο θα λανσαριστεί κάτω από την μάρκα Byton και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένα SUV μεσαίου μεγέθους. Θα είναι πλήρως ηλεκτρικό  με περίπου 500 χλμ. αυτονομία ενώ θα είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας αυτόνομα συστήματα.
Από το teaser καταλαβαίνουμε ότι στον πρόβολο του θα έχει λεπτά φωτιστικά σώματα LED ενώ φαίνεται ότι θα έχει επιβλητικούς εισαγωγείς αέρα και γραμμωμένο καπό.
 
Στο εσωτερικό του, το μάτι πέφτει φυσικά στην τεραστίων διαστάσεων οθόνη touchscreen και στο υπερσύγχρονο τιμόνι που θα έχει στο κέντρο του tablet με πλήθος επιλογών. Το αφεντικό της FMC, κ. Daniel Kircher δήλωσε ότι ο εσωτερικός διάκοσμος θα ανταγωνιστεί επάξια την Mercedes S-Class ενώ οι διαστάσεις του μοντέλου θα μοιάζουν στο Audi Q5.

Αναμένεται να λανσαριστεί το 2019 ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν νέα μοντέλα, με ένα από αυτά να είναι σίγουρα σεντάν.
 

Mercedes
moto