Αυτό είναι το SRT05e.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το SRT05e.

Nέο μονοθέσιο Formula E

3.164 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Νέο πρωτότυπο για την Formula e. Βελτιωμένη αεροδυναμική, μεγαλύτερη μπαταρία και διπλάσια αυτονομία είναι οι στόχοι του.

Υποδεχθείτε τη νέα γενιά αγωνιστικών μονοθέσιων. Με κομψό στιλ και φουτουριστική σχεδίαση είναι η νέα πρόταση για την ηλεκτροκίνηση, υπό εξέλιξη από την Spark.

Το πολλά υποσχόμενο προσχέδιο.

Το πολλά υποσχόμενο προσχέδιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλάμε για το SRT05e, που εξελίσσει η Spark Racing Technology. Πρόκειται για την γαλλική φίρμα που δημιούργησε και το SRT01 που μέχρι πρότινος αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά του πρωταθλήματος της FIA Formula E.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την FIA, ανανέωσαν το συμβόλαιο συνεργασίας τους με στόχο την εξέλιξη του νέου μονοθέσιου για το πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί το προσχέδιο.
 Οι τροχοί περικλείονται μερικώς στα φτερά, προσφέροντας ένα βελτιωμένο αεροδυναμικά σύνολο. Το πιλοτήριο θυμίζει αυτό ενός μαχητικού αεροσκάφους, με ένα πλήρως καλυμμένο κουβούκλιο με τζάμι από πλεξιγκλάς.

Ο στόχος του νέου μοντέλου είναι να έχει διπλάσια αυτονομία από το τωρινό μοντέλο ώστε να αποφεύγονται αλλαγές μονοθέσιου από τους οδηγούς στα μισά των αγώνων. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η αεροδυναμική του μονοθεσίου και να τοποθετηθεί βαρύτερη μπαταρία, με το βάρος που θα προστεθεί να πρέπει να ισοσταθμιστεί με ελαφρύτερα υλικά.

Προφανώς θέλει πολύ δουλειά για να ολοκληρωθεί η εξέλιξή του. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center