Το K2 Cross θα διατεθεί αποκλειστικά στην Κίνα και φιλοδοξεί να έχει εξ` ίσου καλή πορεία με το KX3.

Το K2 Cross θα διατεθεί αποκλειστικά στην Κίνα και φιλοδοξεί να έχει εξ` ίσου καλή πορεία με το KX3.

Νέο μοντέλο από την Kia

3.392 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2017)

Η Κινέζικη αγορά είναι τόσο μεγάλη που οι κατασκευαστές δεν μπορούν να την αγνοήσουν και το ίδιο κάνει και η Kia η οποία λανσάρει κάποια μοντέλα αποκλειστικά για την Ασιατική αυτή χώρα.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Kia είναι ένα crossover με την ονομασία KX3 και αυτό γιατί η κατηγορία αυτή κάνει πολύ καλές πωλήσεις στην Κινεζική αγορά. Το επόμενο βήμα, λοιπόν, για την Kia είναι να λανσάρει ένα νέο crossover το οποίο θα ονομάζει K2 Cross.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ύψος του από το έδαφος είναι κατά 45  χιλ. μεγαλύτερο σε σχέση με το K2 hatchback στο οποίο βασίζεται. Εξοπλίζεται με ράγες οροφής, εμπρός προστατευτικό σε απομίμηση μετάλλου και χαρακτηρίζεται από ένα ογκώδες πίσω μέρος.Το μεταξόνιο είναι το ίδιο με το hatchback μοντέλο  αλλά οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν αυξηθεί λόγω της χρήσης άλλου body-kit και πιο συγκεκριμένα έχει μεγαλώσει κατά 30 χιλ. στο πλάτος και κατά 40 χιλ. στο μήκος.

Το K2 Cross θα κινείται από έναν κινητήρα 1.4 λτ. με απόδοση 100 ίππους και ροπή στα 132 Nm και από έναν στα 1.6 λτ. με 123 ίππους απόδοση και 151 Nm ροπή. Και τα δύο σύνολα θα έχουν συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων και θα είναι διαθέσιμοι με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο ή ένα τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw