Οι άνθρωποι της MINI φέρονται να έχουν καταθέσει στο ευρωπαϊκό γραφείο πατεντών, ένα σκίτσο της έκδοσης παραγωγής του Superleggera Vision concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι άνθρωποι της MINI φέρονται να έχουν καταθέσει στο ευρωπαϊκό γραφείο πατεντών, ένα σκίτσο της έκδοσης παραγωγής του Superleggera Vision concept.

Νέο sportscar της ΜΙΝΙ;

3.095 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2015)

Η ΜΙΝΙ φέρεται να κατοχύρωσε την πατέντα ενός σκίτσου που μοιάσει σαν να είναι η έκδοση παραγωγής του Superleggera Vision concept. Επισήμως δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ανεπίσημα μιλάμε για λανσάρισμα σε 1-2 χρόνια.

Οι άνθρωποι της MINI φέρονται να έχουν καταθέσει στο ευρωπαϊκό γραφείο πατεντών, ένα σκίτσο της έκδοσης παραγωγής του Superleggera Vision concept. Αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα επισήμως την έγκριση για την κατασκευή του εν λόγω roadster μοντέλου, ωστόσο η ομοιότητα του σκίτσου με το πρωτότυπο όχημα είναι παραπάνω από εμφανής.Ωστόσο, η MINI αρνείται πως έχει σχέση με το εν λόγω σκίτσο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση παραγωγής του Superleggera Vision concept, φέροντας υφασμάτινη οροφή, με τη σχεδίαση των χειρολαβών και των καθρεπτών να έχει αλλάξει.Νωρίτερα φέτος, το αφεντικό της ΜΙΝΙ, κος Peter Schwarzenbauer, είχε ανακοινώσει πως η γκάμα της εταιρείας θα περιοριστεί από τα 8 στα 5 μοντέλα. Τα MINI Coupe & Roadster δεν θα συνεχίσουν, κάτι που αναμένεται να γίνει και με το Paceman. Οπότε, η ΜΙΝΙ θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα Coupe και Roadster με το Superleggera. Μια εσωτερική πηγή αναφέρει πως η εν λόγω έκδοση παραγωγής βρίσκεται 1-2 χρόνια μακριά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw