Ο φετινός αγώνας ξεκίνησε με 156 αυτοκίνητα να βρίσκονται στη γραμμή της εκκίνησης.

Ο φετινός αγώνας ξεκίνησε με 156 αυτοκίνητα να βρίσκονται στη γραμμή της εκκίνησης.

Νίκη για Audi

2.539 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2017)

Η Audi ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα 24 ωρών του Nurburgring. Μάλιστα η γερμανική εταιρεία είχε διπλή εκπροσώπηση στο βάθρο καθώς κατέκτησε και την 3η θέση. Στο δεύτερο σκαλί του πόντιουμ ανέβηκε η ΒΜW.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο αγώνας 24 ωρών του Nurburgring. Η γερμανικές εταιρείες Audi και BMW, που μπορούμε να πούμε πως έτρεχαν εντός έδρας, ήταν οι μεγάλες νικήτριες με την Audi μάλιστα να κατακτά την πρώτη και την τρίτη θέση. Συγκεκριμένα το Audi R8 LMS των Mies, De Phillippi, Winkelhock και van der Linde διέσχισε πρώτο τη γραμμή τερματισμού, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η BMW M6 GT3 των Palttala, Catsburg, Sims και Westbrook. Στην τρίτη θέση όπως προαναφέραμε βρέθηκε και δεύτερο πλήρωμα της Audi με το R8 LMS των Nico Müller, Fässler, Frijns και Rene Rast.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από κει και πέρα η Bentley Continental GT3 τελείωσε στη 16η θέση στο σύνολο, αλλά πρώτη στην κατηγορία SP 9-LG, μοιράζοντας το βάθρο με την BMW Z4 GT3 και την Bentley Continental GT3.

Την κατηγορία SP-X κέρδισε η ομάδα Glickenhaus με το SCG 003C, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Porsche Cayman 981 GT4 CS, το βάθρο ολοκλήρωσε η ABT AUDI R8 LMS GT4, που τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Ο φετινός αγώνας ξεκίνησε με 156 αυτοκίνητα να βρίσκονται στη γραμμή της εκκίνησης, με τους οδηγούς να έχουν ένα κοινό πρόβλημα αυτό της έντονης ζέστης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda