Το Nissan GT-R του οίκου Litchfield
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Nissan GT-R του οίκου Litchfield

Nissan GT-R Litchfield

6.629 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2017)

Μια ακόμη ειδική έκδοση του Nissan GT-R, κατασκευασμένη από την βρετανική εταιρεία βελτιώσεων Litchfield, που θα παραχθεί μόνο σε 20 τεμάχια.

Ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος Litchfield θα γιορτάσει τα 20 χρόνια ύπαρξής του, αλλά και τα 20 μέλη του, με έναν πολύ ειδικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την διάθεση 20 μόλις κομματιών του Nissan GT-R LM20 Litchfield.

Το Nissan GT-R του οίκου Litchfield

Το Nissan GT-R του οίκου Litchfield

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το αυτοκίνητο είναι αντικείμενο συνεχών βελτιώσεων του οίκου εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα πολλά GT-R που δέχθηκαν «περιποίηση» από αυτόν έχουν ξεπεράσει τα 1.000 άλογα. Για την συγκεκριμένη έκδοση όμως, η Litchfield αποφάσισε να φτάσει μέχρι τους 675 ίππους, προκειμένου το μοντέλο να μην χάσει την καθημερινή του χρηστικότητα, αλλά ταυτόχρονα να έχει εκρηκτικές επιδόσεις.

Τα νούμερα της ροπής είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, καθώς το GT-R του οίκου αποδίδει 833 Nm στις 2.100 στροφές μόλις. Με 813 Nm διαθέσιμα από τις 2.500 μέχρι τις 5.100 σαλ, το μοντέλο υπόσχεται φοβερό «τράβηγμα» σχεδόν σε κάθε συνθήκη χρήσης…

Απόρροια της ισχύος του μοντέλου είναι οι επιδόσεις  που ανακοινώνει η Litchfield για αυτό: 2,5 δευτερόλεπτα για το 0-100, 5,7 για τα 160 χμ/ώρα και τελική ταχύτητα στα 326 χμ/ώρα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα μπορεί να ρυθμίσει τον τρόπο απόδοσης της ισχύος του μοντέλου, ακόμη και από το iPhone ή το iPad του.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι έχει φινιριστεί με Alcantara, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής νέων καθισμάτων. Τα GT-R Litchfield θα ξεκινούν από τις 97.000 λίρες, όσον αφορά την τιμή…
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center