Η ειδική έκδοση βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της έκδοσης Techna του Nissan Qashqai.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ειδική έκδοση βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της έκδοσης Techna του Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai Black Edition

12.568 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2016)

Λίγο μετά το λανσάρισμα του Nissan Note Black Edition, έρχεται και ο μεγαλύτερο «αδελφός» Qashqai Black Edition να εμπλουτίσει τη γκάμα των ειδικών εκδόσεων.

Η ειδική έκδοση βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της έκδοσης Techna και έρχεται με επιπλέον στοιχεία όπως οι μαύρες ζάντες 19 ιντσών «Ibiscus», τα μαύρα πλαϊνά μαρπιέ και σπόιλερ στους προφυλακτήρες, αλλά και τις ασημί λεπτομέρειες στο χαμηλότερο μέρος του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. 
Περνώντας στο εσωτερικό του μοντέλου, συναντούμε μαύρο δερμάτινο σαλόνι και διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της ειδικής έκδοσης «Black Edition», ενώ για την ψυχαγωγία των επιβατών είναι υπεύθυνο το σύστημα infotainment Nissan Connect.
Σε ότι αφορά την ασφάλεια διατίθενται όλα τα συστήματα ασφαλείας της ιαπωνικής εταιρείας- Nissan Safety Shield- που περιλαμβάνει τα συστήματα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώρισης οδικής σηματοδότησης, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης κλπ.
Τέλος, το Qashqai Black Edition διατίθεται αποκλειστικά και μόνο με dCi πετρελαιοκινητήρες 1,5 λτ. 110 ίππων και 1,6 λτ. 130 ίππων με κίνηση στους δυο ή του τέσσερις τροχούς, ενώ το μηχανικό σύνολο ολοκληρώνεται με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Εν τούτοις υπάρχει και η προαιρετική επιλογή για το αυτόματο X-Tronic κιβώτιο αλλά με την κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ειδική έκδοση θα διατεθεί σε 3.360 μονάδες στην Ευρώπη με τις δυο χρωματικές επιλογές να είναι το μαύρο «Pearlescent Black» ή το λευκό «Pearl White».

Ασημί λεπτομέρειες συναντούμε στο χαμηλότερο μέρος του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Ασημί λεπτομέρειες συναντούμε στο χαμηλότερο μέρος του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda