Το πρωτότυπο Active Tourer Outdoor είναι ένα plug-in υβριδικό crossover με συμπαγείς διαστάσεις, επιθετική σχεδίαση και ταυτόχρονα ευέλικτο και μεγάλο εσωτερικό χώρο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρωτότυπο Active Tourer Outdoor είναι ένα plug-in υβριδικό crossover με συμπαγείς διαστάσεις, επιθετική σχεδίαση και ταυτόχρονα ευέλικτο και μεγάλο εσωτερικό χώρο.

Nτεμπούτο για την BMW Active Tourer Outdoor

5.270 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2013)

Η BMW θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Active Tourer Outdoor στην Έκθεση Friedrichshafen, λανσάροντας ένα υβριδικό plug-in premium compact για σπορ δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει στην Έκθεση Outdoor Friedrichshafen το πρωτότυπο Active Tourer Outdoor, που παρουσιάζει λύσεις σπορ αισθητικής και στιλ. Το εν λόγω πρωτότυπο χρησιμοποιεί ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,5 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα (PHEV). Το συγκεκριμένο σύνολο θα αποδίδει από κοινού 190 ίππους και θα επιτρέπει στο crossover να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 8 δλ. με τελική τα 200 χλμ./ώρα. Μάλιστα με τη συνδυαστική χρήση των μοτέρ θα επιτυγχάνεται μια μέση κατανάλωση 2,5 λτ./100 χλμ. κι εκπομπές ρύπων κάτω από τα 60 γρ./χλμ., σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία.Η Active Tourer Outdoor θα βασίζεται θα βασίζεται στην νέα, προσθιοκίνητη πλατφόρμα της βαυαρικής εταιρείας, με την ονομασία «UKL1», η οποία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την μείωση του βάρους όλων των νέων αυτοκινήτων, καθώς και την βελτίωση της ακαμψίας τους.Επίσης, το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοντέλο θα αποτελέσει τη βάση για την ενός όγκου και πλέον οικογενειακή εκδοχή της BMW Σειρά 1, που ενδεχομένως να φέρει την κωδική ονομασία «Σειρά 1 GT».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL