Θα κάτσει τελικά στο τιμόνι του μονοθέσιου της McLaren-Honda ο Fernando Alonso στο επερχόμενο GP Μαλαισίας 27-29 Μαρτίου;

Θα κάτσει τελικά στο τιμόνι του μονοθέσιου της McLaren-Honda ο Fernando Alonso στο επερχόμενο GP Μαλαισίας 27-29 Μαρτίου;

Ο Alonso θα είναι στο GP Μαλαισίας;

1.650 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2015)

Την έγκριση για το αν θα αγωνιστεί στο GP Μαλαισίας περιμένει ο Alonso από τους γιατρούς της FIA. O Ισπανός πιλότος προς το παρόν «δουλεύει» στους προσομοιωτές.

Ο Fernando Alonso βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ώστε να επανέλθει πλήρως μέχρι το τέλος του μηνός, οπότε και διεξάγεται ο δεύτερος γύρος της F1 με το Grand Prix στην πίστα της Kuala Lumpur (Μαλαισία).
Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός οδηγός μετά το ατύχημά του στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης στα τέλη Φεβρουαρίου μπήκε σε μια μακρά περίοδο αποκατάστασης, χάνοντας το GP Αυστραλίας, με στόχο να είναι έτοιμος για τον 2ο γύρο της F1. 
Σύμφωνα λοιπόν με τα ως τώρα δεδομένα, ο Alonso ολοκλήρωσε την προετοιμασία στους προσομοιωτές της McLaren με επιτυχία και συνεχίζει την προετοιμασία. Ωστόσο, την τελική έγκριση για τη συμμετοχή του Ισπανού πιλότου θα δώσουν οι γιατροί της FIA στις 26 Μαρτίου μια μέρα πριν τα ελεύθερα δοκιμαστικά του GP Μαλαισίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN