H καλυτέρευση της υγείας του Bianchi επέτρεψε στους γιατρούς και στους οικείους του να τον μεταφέρουν από την Ιαπωνία στη Γαλλία σε νοσοκομείο της Νίκαιας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H καλυτέρευση της υγείας του Bianchi επέτρεψε στους γιατρούς και στους οικείους του να τον μεταφέρουν από την Ιαπωνία στη Γαλλία σε νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο Bianchi σε νοσοκομείο της Γαλλίας & ο Schumacher παράλυτος

3.556 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2014)

Η οικογένεια του Bianchi ανακοίνωσε ότι ο πιλότος της F1 έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Γαλλίας, ενώ ο Schumacher παραμένει ακόμα σε καροτσάκι παράλυτος.

Μετά το τραγικό ατύχημα στην πίστα της Suzuka (Ιαπωνία), ο άτυχος Jules Bianchi, πιλότος της F1 στην ομάδα της Marussia, νοσηλεύτηκε για πάνω από ένα μήνα σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας σε κατάσταση κώματος με μηχανική υποστήριξη.
Τώρα λοιπόν, η οικογένεια του 25χρονου οδηγού έδωσε στη δημοσιότητα την πληροφορία ότι η κλινική εικόνα του Bianchi παραμένει μεν κρίσιμη, όμως αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη και παρουσιάζει σαφή δείγματα βελτίωσης. Μάλιστα, η καλυτέρευση της υγείας του Bianchi επέτρεψε στους γιατρούς και στους οικείους του να τον μεταφέρουν από την Ιαπωνία στη Γαλλία σε νοσοκομείο της Νίκαιας.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, ο Jules Bianchi βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, συνεχώς βελτιούμενη έστω και με αργούς ρυθμούς, γεγονός που αφήνει μηνύματα αισιοδοξίας για την αποκατάσταση της υγείας του Γάλλου πιλότου, αφού σε αυτό θα συντελέσει το ότι βρίσκεται πλέον κοντά σε φίλους και την οικογένειά του.
Στην «αντίπερα όχθη», αναφορικά με την υγεία του έτερου πιλότου και πολυπρωταθλητή της F1, Michael Schumacher, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποκατάσταση της υγείας του έχει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμα, καθώς ο Γερμανός οδηγός παραμένει καθηλωμένος -προς το παρόν- σε αναπηρικό καροτσάκι παράλυτος και με πολλά προβλήματα στην ομιλία και τη μνήμη του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto