Η στιγμή του ατυχήματος μεταξύ Φέτελ, Ραϊκόνεν και Φερστάπεν

Η στιγμή του ατυχήματος μεταξύ Φέτελ, Ραϊκόνεν και Φερστάπεν

Ο Φέτελ τα χώνει σε Φερστάπεν

2.608 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2016)

Ο Φέτελ θεωρεί υπεύθυνο τον νεαρό Μαξ Φερστάπεν για το ατύχημα που είχε με τον ομόσταυλό του Κίμι Ραικόνεν, στην πρώτη στροφή του Grand Prix Βελγίου.

Ο Φέτελ έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο Grand Prix του Σπα, ωστόσο ενώ στην πρώτη στροφή είχε περάσει στη δεύτερη θέση συγκρούστηκε με τον team-mate του Κίμι Ραικόνεν, όταν ο δεύτερος αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τη θέση του από τον Μαξ Φερστάπεν. Έτσι βγήκε εκτός πίστας και έχασε πολύ χρόνο.
Ο Γερμανός για αυτό το συμβάν κατηγόρησε τον Φερστάπεν, θεωρώντας πως ο νεαρός πιλότος, προσπάθησε να ανακτήσει με λάθος τρόπο και πολύ επιθετικά τις θέσεις που έχασε από την κακή εκκίνησή του. 
    
Χαρακτηριστικά ο πιλότος της Ferrari ανέφερε: « Ήταν πολύ απερίσκεπτη η κίνηση να ανακτήσει δύο θέσεις σε μια στροφή, ορμώντας από την εσωτερική. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Κίμι δεν μπόρεσε να στρίψει και έπεσε πάνω στο μονοθέσιό μου, που εκείνη τη στιγμή ηγούμον της τριάδας. Δεν γίνεται να χωρέσουν τρία αυτοκίνητα σε μια στροφή και αυτό που βρίσκεται από τη μέσα πλευρά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στα άλλα μονοθέσια και αυτό πάθαμε εγώ με τον Κίμι» .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center