Ο Γάλλος οδηγός Sebastien Loeb θα τιμήσει τα χρώματα της Citroen στο WRC, λαμβάνοντας μέρος στο Ράλι του Μόντε Κάρλο τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Γάλλος οδηγός Sebastien Loeb θα τιμήσει τα χρώματα της Citroen στο WRC, λαμβάνοντας μέρος στο Ράλι του Μόντε Κάρλο τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Loeb στο Ράλι Μόντε Κάρλο (WRC)

1.744 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2014)

Ο Sebastien Loeb, 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC, ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, τον προσεχή Ιανουάριο, οδηγώντας το ανανεωμένο DS 3 WRC.

Ο Γάλλος οδηγός Sebastien Loeb -γεννημένος στο Ηaugenau μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας- θα τιμήσει τα χρώματα της Citroen στο WRC, λαμβάνοντας μέρος στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, που θα πραγματοποιηθεί 23 με 25 Ιανουαρίου το 2015 και θα εγκαινιάσει τη νέα σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων.
Έτσι τουλάχιστον ανακοίνωσε ο 40χρονος και 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του θεσμού, ο οποίος σημειωτέον έχει κερδίσει το Ράλι του Μόντε Κάρλο 7 φορές ως τώρα στην καριέρα του.
Να σημειωθεί ότι ο Loeb θα αγωνιστεί με συνοδηγό τον Daniel Elena, ενώ σε δηλώσεις του ο Γάλλος οδηγός επεσήμανε: «όχι μόνο δεν δίστασα λεπτό να λάβω την απόφαση συμμετοχής στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, αλλά είναι μαζί με τη Daniel η ευκαιρία μας να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν του WRC. Μάλιστα –πρόσθεσε- θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία συμμετέχοντας σε λίγες μέρες στο Rallye du Var, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τις δυνατότητες του ανανεωμένου DS 3 WRC».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda