Ο Juan Pablo Montoya αποκάλυψε τη γνώμη του.

Ο Juan Pablo Montoya αποκάλυψε τη γνώμη του.

Ο Montoya τοποθετήθηκε επί παντός θέματος

2.911 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Ο πρώην πιλότος της Formula 1, Juan Pablo Montoya, σχολίασε και απάντησε σε σημαντικά αγωνιστικά θέματα σε πρόσφατη συνέντευξή του, με τις δηλώσεις του να αφήνουν σαφή υπονοούμενα.

O πρώην πιλότος της Formula 1, Juan Pablo Montoya, κλήθηκε να απαντήσει σε ένα καίριο ερώτημα που αφορά τους οδηγούς αγώνων για τα τωρινά δεδομένα. Για την ακρίβεια, σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε για το ποιόν θεωρεί τον καλύτερο οδηγό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Κολομβιανός, ο οποίος αγωνίστηκε τη περίοδο 2001-2006 για τη Williams και τη McLaren πετυχαίνοντας 7 νίκες, υποστηρίζει πως οι πιο ολοκληρωμένοι οδηγοί αυτή τη στιγμή είναι οι Sebastian Vettel και Fernando Alonso.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως στη διάρκεια της καριέρας του αγωνιζόταν με τον Alonso, οπότε διαθέτει και μια παραπάνω εμπειρία. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Lewis Hamilton, λέγοντας πως παρά τις ικανότητές του, οδηγεί το καλύτερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή.

«Είναι πολύ εύκολο να σκεφτεί κάποιος που διαθέτει το κορυφαίο μονοθέσιο ότι είναι και ο καλύτερος οδηγός, όμως το ερώτημα αντιστρέφεται, εάν αυτός ο οδηγός δε βρίσκεται πίσω από το τιμόνι αυτού του μονοθεσίου, πως μπορεί τότε να διαχειριστεί τα πράγματα», δήλωσε ο Montoya.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει πώς σκέφτονται οι Ευρωπαίοι οδηγοί, με τον Michael Schumacher να αποτελεί εξαίρεση, καθώς πιστεύει πως γενικότερα οι Ευρωπαίοι, είναι πολύ αδύναμοι πνευματικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center