Υπέρ του συνθήματος BridgesNotWalls τάχθηκε ο Sergio Perez.

Υπέρ του συνθήματος BridgesNotWalls τάχθηκε ο Sergio Perez.

Ο Sergio Perez εναντίον του Trump

2.396 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Ο πιλότος της Force India, τοποθετήθηκε θερμά υπέρ του κινήματος #BridgesNotWalls, θέλοντας να καταστήσει σαφές πως η τακτική του Donald Trump είναι εντελώς αβάσιμη και καχύποπτη.

Ευρέως γνωστές είναι οι προθέσεις του Donald Trump να τοποθετήσει ένα γιγάντιο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, προκειμένου να μην εισέρχονται άνθρωποι στις ΗΠΑ, κάτι που φυσικά δεν περνά απαρατήρητο στους Μεξικανούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για αυτό το λόγο χιλιάδες κόσμου έχουν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονται με το γνωστό Hashtag #BridgesNotWalls, δηλαδή γέφυρες και όχι τείχη.
Την κίνηση αυτή υποστηρίζει και ο πιλότος της Force India, Sergio Perez, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, δήλωσε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αστειεύεται με τη χώρα του.
Επιπλέον τόνισε ότι το Grand Prix του Mεξικού δείχνει τι μπορούν να επιτύχουν οι άνθρωποι όταν συνεργάζονται.

Για τον Μεξικανό οδηγό δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε θέμα που αφορά τη χώρα του και τον νέο πρόεδρο της Αμερικής , αφού σταμάτησε τη συνεργασία με τον χορηγό Hawkers, όταν δήλωσε αστειευόμενος πως οι Μεξικανοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα της εταιρείας για να σκουπίσουν τα δάκρυά τους, τη στιγμή που ο Donald Trump θα χτίζει το τείχος ανάμεσα στις 2 χώρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green