Pascal Wehrlein

Pascal Wehrlein

Ο Wehrlein αντικαταστάτης του Rosberg;

2.641 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2017)

Τα δημοσιεύματα ύστερα από την απρόσμενη αποχώρηση του πρωταθλητή Nico Rosberg, εναλλάσσονται συνεχώς, με τα ονόματα των υποψήφιων οδηγών να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Από τότε που ο πρωταθλητής Nico Rosberg ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, φούντωσαν οι φήμες για τη διαδοχή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μεταξύ των δημοσιευμάτων, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Rosberg ήταν ο Pascal Wehrlein, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο πιλότος έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα για τη νέα σεζόν.
Ο 22χρόνος οδηγός είχε κερδίσει το πρωτάθλημα στη κατηγορία DTM το 2015, αλλά πάντοτε έτρεφε ελπίδες για τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία.
Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως οδηγός δοκιμών για τη Mercedes και όπως όλα δείχνουν θα καθίσει στο τιμόνι της Sauber, μια ομάδα που δέχεται τους κινητήρες από τη Ferrari, αλλά στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη Mercedes σε αγώνες αυτοκινήτων.
Εάν οι φήμες αποδειχθούν βάσιμες, τότε η θέση της Mercedes στη Junior κατηγορία αγώνων θα μείνει «ορφανή», αλλά σίγουρα ο Wehrlein θα χρειαστεί περισσότερη εμπειρία για να σταθεί απέναντι σε οδηγούς όπως ο Lewis Hamilton.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto