Οι υποψήφιοι αγοραστές της 458 Speciale έλαβαν τη συμβουλή να ξοδέψουν περισσότερα σε προαιρετικά «καλούδια» ώστε να μη χάσουν τη σειρά τους από αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα

Οι υποψήφιοι αγοραστές της 458 Speciale έλαβαν τη συμβουλή να ξοδέψουν περισσότερα σε προαιρετικά «καλούδια» ώστε να μη χάσουν τη σειρά τους από αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα!

Ο «εκβιασμός» της Ferrari

4.562 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2014)

Η ζήτηση για την 458 Speciale είναι τόσο υψηλή, που στην Ferrari δίνουν προτεραιότητα στις παραγγελίες με περισσότερα extra. Όσοι, λοιπόν, δεν θέλουν να χάσουν τη σειρά τους, πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη ακόμα βαθύτερα.

Η εξαιρετικά υψηλή ζήτηση της Ferrari 458 Speciale δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς που έχουν ήδη παραγγείλει το μοντέλο. Οι dealer της εταιρείας δέχονται καταθέσεις έως και 20.000 λιρών, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν εγγυάται πως τελικά θα πάρουν το αυτοκίνητο, καθώς η Ferrari δίνει προτεραιότητα στις παραγγελίες που έχουν μεγαλύτερο προαιρετικό εξοπλισμό.Έτσι, πολλοί υποψήφιοι αγοραστές της 458 Speciale έλαβαν τη συμβουλή να ξοδέψουν περισσότερα σε προαιρετικά «καλούδια» ώστε να μην ρισκάρουν να χάσουν τη σειρά τους από αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto