Εν αναμονή της έκθεσης αποτελεσματων

Εν αναμονή της έκθεσης αποτελεσματων

Ο φάκελος δεν έκλεισε

4.256 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2016)

Η Γερμάνια επανεξετάζει 30 ντιζελοκίνητα οχήματα τα οποία παρουσίασαν ανεξήγητες υψηλές τιμές σε CO2 διοξειδίου του άνθρακα.

Υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να μεγαλώσει η λίστα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες που δεν ανακοίνωναν σωστές εκπομπές καυσαερίων για τα οχήματα τους.
Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι και η Volkswagen έχει τροφοδοτήσει την αγορά με ντίζελ οχήματα που μόλυναν το περιβάλλον, η γερμανική κυβέρνηση θέλει να γίνει επανέλεγχος σε 30 αυτοκίνητα που δείχνουν ανεξήγητα υψηλές εκπομπές σε CO2.
Η Γερμανική χώρα αρχικά είχε δοκιμάσει 53 αυτοκίνητα ντίζελ για παράνομο λογισμικό, τώρα φαίνεται να επανεξετάζει 30 απο αυτά λόγω του ότι μετά τον αρχικό γύρο των δοκιμών τους, εμφάνισαν παραπάνω ποσοστά σε διοξείδιο του άνθρακα . 
Το υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας δεν επεκτάθηκε σε λεπτομέρειες κατά τις οποίες τα αυτοκίνητα θα επανελεγχθούν.
Σύμφωνα με την Γερμανική ομοσπονδιακή αρχή μεταφορών KBA , τον περασμένο Νοέμβριο είχε πει ότι εξέταζε αυτοκίνητα από τους ομίλους Volkswagen, Ford, Opel, BMW, Mercedes-Benz, Fiat, Renault, Peugeot και Toyota. 
Η επιτροπή σχεδιάζει να παρουσιάσει μια έκθεση μετά τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτών, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκπροσώπου του υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw