Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι το 86% των οδηγών φοβούνται ότι θα χτυπηθούν από κάποιο απρόσεχτο οδηγό, στην πραγματικότητα το 55% των συνολικών θανάτων από τρο

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι το 86% των οδηγών φοβούνται ότι θα χτυπηθούν από κάποιο απρόσεχτο οδηγό, στην πραγματικότητα το 55% των συνολικών θανάτων από τροχαίο συμβαίνουν όταν εμπλέκεται ένα μόνο όχημα.

O πιο επικίνδυνος οδηγός είσαι ΕΣΥ!

3.073 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2017)

Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια σου στον δρόμο είναι κάποιο δικό σου λάθος!. Δείτε τι άλλο μαθαίνουμε για την οδήγηση κοντά στα χωριά μας.

Θυμάσαι που όταν πήρες το δίπλωμα οδήγησης σου, όλη σου η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι σου έλεγαν ότι πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός; Μια νέα έρευνα που ήρθε στο φως θα κάνουν τις συμβουλές τους ακόμα πιο σημαντικές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι το 86% των οδηγών φοβούνται ότι θα χτυπηθούν από κάποιο απρόσεχτο οδηγό, στην πραγματικότητα το 55% των συνολικών θανάτων από τροχαίο συμβαίνουν όταν εμπλέκεται ένα μόνο όχημα. Η ίδια αναφορά σημειώνει ότι από αυτά τα δυστυχήματα, στο 70% των περιπτώσεων, ο οδηγός  του εμπλεκόμενου αυτοκίνητου χάνει τον έλεγχο και φεύγει βίαια από το οδόστρωμα.
Φυσικά, δεν γίνεται να υπάρξει κάποια ακριβής κατανομή των αιτιών όλων των δυστυχημάτων καθώς πολλά από αυτά μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιου μηχανικού προβλήματος, φυσικών καταστροφών ή κάτι άλλο.

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι η οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς μεγάλη κίνηση αποτελεί επικίνδυνο περιβάλλον γιατί ανεξαρτήτως της εμπειρίας του οδηγού, πολλοί οδηγοί εφησυχάζουν και δεν δίνουν την δέουσα προσοχή στον δρόμο.

Καλοκαίρι έρχεται, ας είμαστε όλοι μας προσεκτικοί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda