Δείτε τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού μας.

Δείτε τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού μας.

Οι 3 Nικητές

9.024 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2015)

Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός μας έφτασε στο τέλος του και πλέον έχουμε τα ονόματα των τριών μεγάλων τυχερών. Μήπως είσαι εσύ ο νικητής;

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο καλοκαιρινός διαγωνισμός μας που προσέφερε ως έπαθλο για τον πρώτο τυχερό, ένα Fiat 500X (για ένα 15νθήμερο διακοπών μαζί του) και μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στο Aldemar Olympian Village (δίκλινο με πρωινό) το οποίο βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία, για δύο ακόμη τυχερούς φίλους-αναγνώστες μας. Περισσότερες από 4.500 οι συμμετοχές.
Η ώρα έφτασε, η αγωνία τελείωσε. Διαβάστε πιο κάτω τα ονόματα των τριών τυχερών που ανέδειξε η σημερινή ηλεκτρονική κλήρωση. Ο πρώτος κέρδισε ένα Fiat 500X για δεκαπέντε ημέρες (31/7-17/8) ο δεύτερος και ο τρίτος από μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές (6 βράδια, δίκλινο, με πρωινό) σε ξενοδοχείο 5 αστέρων!
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες. Συγχαίρουμε τους 3 μεγάλους τυχερούς. Υποσχόμαστε σε όλους τους υπόλοιπους πως σύντομα θα «επανέλθουμε» με ΝΕΟΥΣ διαγωνισμούς (για ΔΙΑΚΟΠΕΣ ή ονειρεμένα Weekends) !
Ακολουθούν τα ονόματα και οι δηλώσεις των 3 μεγάλων νικητών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Toyota
test center