Το μοντέλο 01 είναι αυτό με το οποίο σκέφτονται να συστηθούν στις Δυτικές αγορές οι άνθρωποι της Lynk & Co.

Το μοντέλο "01" είναι αυτό με το οποίο σκέφτονται να συστηθούν στις Δυτικές αγορές οι άνθρωποι της Lynk & Co.

Οι Κινέζοι στην Ευρώπη

2.860 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2017)

Η Lynk & Co, θυγατρική της Geely, θέλει να επεκταθεί σε Ευρώπη και Αμερική αλλά ο τρόπος που πουλάει τα αυτοκίνητά της δε συμβαδίζει με τα καθιερωμένα πρότυπα της Δύσης και αυτό δημιουργεί κάποια εμπόδια.

Η Lynk & Co είναι μια Κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στην Geely και σχεδιάζει να μπει στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Η είσοδός της, όμως, θα καθυστερήσει καθώς αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: έχει επιλέξει να πουλάει μόνο μέσω ίντερνετ χωρίς να διαθέτει φυσικά καταστήματα. Μπαίνεις στο site τους, παραγγέλνεις και το αυτοκίνητο έρχεται στην πόρτα σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ φρέσκο στην Αμερική και ξένο για την Ευρώπη οπότε η εταιρεία θα καθυστερήσει την έναρξη των πωλήσεων προκειμένου να μελετήσει καλύτερα πώς θα γίνει αυτό. Ιθύνοντες της εταιρείας αναφέρουν ότι οι πωλήσεις θα αρχίσουν κάπου ανάμεσα στο πρώτο τρίμηνο και στα μέσα του 2019.Μια ακόμα καινοτομία της εταιρείας είναι ότι ο κάτοχος των οχημάτων της θα μπορεί να μοιράζεται το αυτοκίνητό του όταν δεν το χρησιμοποιεί και η οργάνωση των χρόνων θα γίνεται μέσω μιας εφαρμογής. Επιπλέον, η εταιρεία έχει αποφασίσει να προσφέρει ισόβια εγγύηση και δωρεάν συνδεσιμότητα για τα αυτοκίνητά της.

Ως προς το θέμα των αντιπροσωπειών, φαίνεται ότι η Lynk & Co τελικά θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στα Δυτικά δεδομένα και ανακοίνωσε ότι πιθανότατα θα ανοίξει 500 αντιπροσωπείες σε Ευρώπη και Β. Αμερική οι οποίες όμως θα εδρεύουν σε μεγάλα mall και θα θυμίζουν πιο πολύ καταστήματα κινητής τηλεφωνίας παρά αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Ως προς τον διαμοιρασμό του αυτοκινήτου, η ενέργεια αυτή θα ξεκινήσει από το Βερολίνο για την Ευρώπη και το Σαν Φρανσίσκο για την Αμερική καθώς θεωρούνται πόλεις με αναπτυγμένη κουλτούρα διαμοιρασμού ιδιοκτησίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto