Και όμως, ο πρώτος (η πιο παλιά μοτοσικλέτα της Mortagua) πολεμιστής κινείται. Ναι, ναι, όργανο, μια στιγμή να βρω τα χαρτιά, ναι φυσικά είναι νόμιμο.

Και όμως, ο πρώτος (η πιο παλιά μοτοσικλέτα της Mortagua) πολεμιστής κινείται. "Ναι, ναι, όργανο, μια στιγμή να βρω τα χαρτιά, ναι φυσικά είναι νόμιμο".

Οι επτά πολεμιστές της Mortagua

1.191 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2014)

Στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε την φοβερή και τρομερή Mortagua, μια πορτογαλική εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή απίστευτων Streetfighter μοτοσικλετών, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Γνωρίζετε τη Mortagua της Πορτογαλίας; Πιθανότατα όχι, ωστόσο υπάρχει ένας κάτοικός της που έχει βαλθεί να την κάνει διάσημη μετουσιώνοντας το πάθος του σε επτά, ως τώρα, απίστευτες χειροποίητες μοτοσικλέτες.Ο Πορτογάλος δημιουργός των επτά Mortagua Fighters δηλώνει εργάτης στην τοπική υαλουργία της πόλης του και είναι κάτι παραπάνω από προφανές το ότι «πιάνουν τα χέρια του». Τα δημιουργήματά του αποκαλούνται Mortagua Fighter 1 ως 7, με τα δύο τελευταία να αποκτούν και τα απαραίτητα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα Holokaust Cannibal (#6) και Suicidal Overdose (#7). Από τα ονόματα και μόνο, μαντεύουμε πως ο δημιουργός τους μάλλον είναι σκληροπυρηνικός χεβιμεταλάς, εικασία που επιβεβαιώνεται στο βίντεο της εταιρείας, ΕΔΩ. Ο δημιουργός δεν προβάλλει το όνομα του στη σελίδα της εταιρείας, και επειδή δύσκολα τα βγάζουμε πέρα με τα πορτογαλικά, από τα συμφραζόμενα και μόνο καταλαβαίνουμε πως πιθανώς (πιθανώς λέμε) να πρόκειται για τον Joaquim Cruz. Πάντως τα κομψοτεχνήματά του Πορτογάλου έχουν ήδη χτίσει μια εντυπωσιακή (αν και όχι ιδιαίτερα διαδεδομένη) εικόνα στον κόσμο όσον ασχολούνται με τα custom streetfighter μοντέλα.Το βασικό χαρακτηριστικό όλων των μοτοσικλετών που έχει φτιάξει είναι η αίσθηση πως έρχονται από έναν άλλον κόσμο. Ο δημιουργός τους έχει αρκετό θράσος ώστε να δημιουργεί στο χέρι δικά του πλαίσια, ψαλίδια και πιρούνια, γεννώντας σχέδια που όσο περισσότερο τα κοιτάς, τόσο μοιάζουν με ένα ταξίδι στον κόσμο των παραισθήσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto