O Lewis Hamilton μίλησε για τους φόβους του για την επόμενη σεζόν και το τι περιμένει από αυτή.

O Lewis Hamilton μίλησε για τους φόβους του για την επόμενη σεζόν και το τι περιμένει από αυτή.

Οι φόβοι του Hamilton

2.034 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2016)

Ποιους φόβους εξέφρασε ο Lewis Hamilton για την επόμενη χρονιά της Formula 1; Τι πιστεύει ότι θα γίνει και τον έκανε να «ξενερώσει»; Δείτε τις δηλώσεις του.

Ο Βρετανός πιλότος της F1 έκανε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε τους φόβους και τις ανησυχίες του για την επόμενη χρονιά της Formula 1. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που φάνηκε ότι σκέφτεται ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι πως τα μονοθέσια θα είναι ακόμη λιγότερο «fun to drive».
Πέραν αυτού ο Hamilton δείχνει να διατηρεί τις επιφυλάξεις του για τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει το άθλημα στους πιλότους μιας και, όπως λέει οι ομάδες θα νοιαστούν περισσότερο για την οικονομία καυσίμων και τετράδων ελαστικών.
Επιπλέον, ο πιλότος της Mercedes έκανε δηλώσεις για τον Fernando Alonso και είπε χαρακτηριστικά «Ο Alonso είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς της F1, αλλά είχε μερικές δύσκολες χρονιές οδηγώντας ένα όχι τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου αν βρισκόταν δίπλα μου στην ομάδα της Mercedes».
Ο Lewis Hamilton έκλεισε λέγοντας ότι το νέο έτος τα μονοθέσια θα εξακολουθήσουν να έχουν μεγάλο βάρος και καλή πρόσφυση όντας γρήγορα, αλλά θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με φέτος, ωστόσο η «γραμμή» στην οποία θα κινηθούν, είναι εκείνη που προστάζουν οι ομάδες για οικονομία σε καύσιμα και ελαστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda