Δείτε τους 10 μεγάλους τυχερούς που θα επισκεφθούν την πίστα των Μεγάρων με το αυτοκίνητό τους δωρεάν.

Δείτε τους 10 μεγάλους τυχερούς που θα επισκεφθούν την πίστα των Μεγάρων με το αυτοκίνητό τους δωρεάν.

Οι μεγάλοι νικητές

1.534 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2016)

Το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να το επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας εντελώς δωρεάν μέσα από το διαγωνισμό που διοργανώσαμε και ανέδειξε 10 τυχερούς. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί.

Το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, έχει ανοίξει τις πύλες του στον απλό οδηγό που θέλει να γευτεί τη χαρά της οδήγησης σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Για αυτό και εμείς διοργανώσαμε διαγωνισμό μέσα από τον οποίο δέκα τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πίστα εντελώς δωρεάν, με το αυτοκίνητό τους.
Τα ονόματα των τυχερών του διαγωνισμού μας είναι τα εξής:
Παρηγόρη Μαρία
Καπέλης Γιάννης
Μαγνησάλης ΜΙχαήλ
Μαρσώνης Γιώργος
Σκουλαρίκης Νικόλας
Βράκας Σπύρος
Λουρμπέας Γιάννης
Ασλανίδης Χρήστος
Νίκας Αλέξης
Σταθάτος Παναγιώτης
(Οι τυχεροί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων μέσω e-mail στο "[email protected]" ή στο τηλέφωνο 6983 330800, για την κράτησή τους).Αξίζει να σημειώσουμε πως στην πίστα θα υπάρχει καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα βρίσκεται εκεί για να σας εξηγεί τους κανόνες αλλά και να σας συμβουλεύει όσον αφορά στην οδήγησή σας.Παράλληλα, ολόκληρη την ημέρα, θα υπάρχει κριτής που θα επιβλέπει την πίστα, ασθενοφόρο και έμπειρος νοσηλευτής. Ο νοσηλευτής, που θα επιβλέπει διαρκώς την πίστα, έχει άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και φέρει μαζί του όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό. Την πίστα θα επιβλέπει επίσης και το καταρτισμένο προσωπικό, καθιστώντας έτσι την επίσκεψη σε αυτή, μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία. 
Εμείς να ευχηθούμε στους τυχερούς αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που θα επισκεφθούν το αυτοκινητοδρόμιο, καλή διασκέδαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda