Η VW δημιούργησε τα «Πακέτα Volκswagen Economy» για το service παλιότερων μοντέλων της, με συνολικό όφελος για τον πελάτη από την εργασία και τα ανταλλακτικά της τάξης του 30%.

Οικονομικά πακέτα service για μοντέλα VW

2.995 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2014

Η VW προσφέρει τα «πακέτα economy» για το service μοντέλων της -που αφορούν οχήματα 5 ετών & άνω- με όφελος για τον πελάτη 30% (συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας), ενώ παρέχεται και 2 χρόνια εγγύηση.

 
Η Volκswagen δημιούργησε τα «Πακέτα Volκswagen Economy» για το after sales service παλιότερων μοντέλων της (5 ετών & άνω), με συνολικό όφελος για τον πελάτη από την εργασία και τα ανταλλακτικά της τάξης του 30%.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για 1.000άρι Polo του 2000-2002 το service λιπαντικών κοστίζει 71 ευρώ και το πλήρες service 172 ευρώ. Για τα τακάκια θα πληρώσετε 76 ευρώ, ενώ τα αμορτισέρ του εν λόγω οχήματος κοστίζουν 301 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας.

Σημειωτέον ότι για όλες τις εργασίες service παρέχεται 2 χρόνια εγγύηση από την εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen Kosmocar, ή επισκεφθείτε το site.