Ένα νέο site δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της σελίδας να αγοράσουν προϊόντα αυτοκινήτου και υπηρεσίες after sales & service με σημαντικές εκπτώσεις από τις αρχικές τους τιμές.

E-προσφορές σε after sales & service

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2015

Ένα νέο site εβδομαδιαίων προσφορών δημιουργήθηκε με προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκίνητου, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές.

 
Ένα νέο site από την Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της σελίδας να αγοράσουν προϊόντα αυτοκινήτου, καθώς και να εξυπηρετηθούν σε υπηρεσίες after sales & service οχημάτων με σημαντικές εκπτώσεις από τις αρχικές τους τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο
site αναρτά κάθε εβδομάδα εκπτωτικά deals και ο επισκέπτης θα πρέπει να κάνει clik στο προϊόν ή την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα. Λαμβάνοντας απαντητικό email έχει στα χέρια του το εκπτωτικό κουπόνι του deal και μπορεί να το χρησιμοποιήσει το επόμενο διάστημα, πληρώνοντας μετρητοίς.

Να σημειωθεί τέλος ότι η εταιρεία
Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται ως εξουσιοδοτημένος διανομέας της SEAT από το 1987 και ως επίσημος διανομέας CITROEN HELLAS από το 2006, ενώ από το 2010 η εταιρεία είναι επίσημος διανομέας των εταιρειών Tartarini & AutoGasItalia, τοποθετώντας τα αντίστοιχα συστήματα υγραεριοκίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

A. Makris DEALS
Μ. Αντύπα 98, 14235 Ν. Ηράκλειο
Tηλέφωνo: +30 2102791233
e-mail: [email protected]