Στο διαδικτυακό κατάστημα του Xtreme 4x4 μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό για να βελτιώσετε το 4κίνητο μοντέλο σας, μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

On line shop για 4κίνητα

27.524 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2014

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Xtreme 4x4 μπορείτε να βρείτε πλούσιο εξοπλισμό σε αξεσουάρ βελτίωσης και υπηρεσίες σχετικά με 4κίνητα οχήματα.

 
Στο διαδικτυακό κατάστημα του Xtreme 4x4 -που δραστηριοποιείται από το 1999 στον τομέα της 4κίνησης- μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό για να βελτιώσετε το 4κίνητο μοντέλο σας, μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ενώ οι άνθρωποι της εταιρείας θα σας βοηθήσουν σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, αναφορικά με τα εκτός δρόμου οχήματα. 

Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι η Xtreme4x4 διαθέτει ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα αξεσουάρ της και σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα, η Xtreme4x4 είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των εταιρειών Warn, Arb, Rubicon και Old Man Emu και γι αυτό παρέχει ισόβια εγγύηση γνησιότητας και καλής λειτουργίας του εν λόγω εξοπλισμού, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των προϊόντων, αλλά και το εξουσιοδοτημένο service τους σε περίπτωση βλάβης.