Σε κάθε σημείο του Opel ADAM υπάρχει και μια σκερτσόζικη λεπτομέρεια.

Σε κάθε σημείο του Opel ADAM υπάρχει και μια σκερτσόζικη λεπτομέρεια.

Test: Opel ADAM 1,4

23.570 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2016)

Το στυλάτο Οpel ADAM 1,4 διατίθεται με το νέο 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Easytronic, που είναι χαλαρωτικό και προσφέρει άνεση στην πόλη, αρκεί να ακολουθείς το ρυθμό του.

What is new

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο Easytronic 3.0
- 1,4 Ecotec με 87 άλογα
- Κοστίζει 13.900 ευρώ

+ Ευκολία-άνεση στην πόλη, στυλ-δυνατότητες εξατομίκευσης, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, λογικό κόστος κιβωτίου
- Ράθυμες αλλαγές ταχυτήτων, αίσθηση τιμονιού, άνεση ανάρτησης
 
Με γαργαλιστικές αναλογίες, σκερτσόζικη σχεδίαση και περί το 1.000.000 πιθανούς συνδυασμούς για να το φτιάξεις όπως εσύ θες, το ADAM  -το πρώτο μίνι μοντέλο που εξέλιξε η ίδια η Opel- μιλάει κατΆ ευθείαν στην καρδιά του lifestyle. Η πιο πρόσφατη έκδοση του γερμανικού μίνι, που λανσαρίστηκε πριν περίπου 3,5 χρόνια, είναι αυτή με τον 1,4 κινητήρα βενζίνης 87 ίππων και το νέο αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο Easytronic 3.0 με το οποίο και συνδυάζεται αποκλειστικά. Όπως επισημαίνουν οι Γερμανοί το Easytronic 3.0 είναι ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από ένα τυπικό αυτόματο κιβώτιο, προσφέρει μειωμένες εσωτερικές τριβές, ενώ είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός μικρού κινητήρα. Στην αυτόματη λειτουργία και με τη συνδρομή ενός ηλεκτροϋδραυλικού συστήματος για την ρομποτική διαδικασία σύμπλεξης/αποσύμπλεξης, το μηχανικό κιβώτιο μπορεί να εκτελεί αυτόματα τις αλλαγές σχέσεων, με τα ηλεκτρονικά συστήματά του να υποδεικνύουν την πιο αποδοτική σχέση αναλόγως με τις εκάστοτε συνθήκες. Ωστόσο, σε περίπτωση που το επιθυμεί, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει να αλλάζει ο ίδιος σειριακά τις σχέσεις χάρη στο ημιαυτόματο πρόγραμμα λειτουργίας και μετακινώντας εμπρός-πίσω τον επιλογέα. Το νέο κιβώτιο Easytronic 3.0 διαθέτει και λειτουργίες Creep για ελιγμούς με χαμηλή ταχύτητα και Launch για πιο αποδοτικές εκκινήσεις από στάση.
 
Με 13.900 ευρώ
Το Opel ADAM 1,4 έρχεται στάνταρ με το κιβώτιο Easytronic και διατίθεται με 13.900 ευρώ και επίπεδο εξοπλισμού JAM, το οποίο δεν εμφανίζει κάποια σημαντική έλλειψη. Αντίθετα έχει στάνταρ όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας μαζί με το σύστημα infotainment ΙntelliLink, ο χειρισμός του οποίου γίνεται από μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto