Παύει τις δραστηριότητές της η Manor Racing, μετά από αδυναμία εύρεσης επενδυτών.

Παύει τις δραστηριότητές της η Manor Racing, μετά από αδυναμία εύρεσης επενδυτών.

Οριστικό τέλος για την Manor Racing

2.674 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Η ομάδα της Manor Racing παύει και επίσημα την λειτουργία της και μένει εκτός πιστών για το 2017, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει επενδυτές.

Το βιβλίο της Manor Racing κλείνει και επίσημα πλέον, με την αδυναμία εύρεσης επενδυτών να γράφεται στον επίλογο της αγωνιστικής ιστορίας της ομάδας. Λίγο καιρό μετά την είσοδό της σε καθεστώς προστασίας από χρεωκοπία, η ομάδα σταματά την λειτουργία της και απελευθερώνει άμεσα όλους τους υπαλλήλους της.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Manor Racing βρισκόταν σε αναζήτηση επενδυτή, ο οποίος θα έπρεπε να διαθέσει περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου η ομάδα να εισέλθει αλλά και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2017. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έγιναν συζητήσεις με μια ασιατική εταιρεία επενδύσεων, δεν πραγματοποιήθηκε τελικά κάποια συμφωνία.

Η Manor Racing ήταν μια από τις 4 νέες ομάδες που μπήκαν στο άθλημα το 2010, αλλά και η τελευταία που κατόρθωσε να παραμείνει ενεργή μέχρι το τέλος του 2016. Οι άλλες 3 ομάδες ήταν οι US F1, HRT και Lotus, οι οποίες είχαν πολύ σύντομες περιόδους ζωής με την US F1 μάλιστα να μην σημειώνει ούτε μία εκκίνηση.

Οι εξελίξεις αυτές σημαίνουν ότι το πρωτάθλημα ξεκινά με 10 ομάδες, ενώ για πολλούς ανθρώπους του χώρου, είναι εξαιρετικά δυσάρεστες, καθώς ο θάνατος της τελευταίας «νέας» ομάδας στην Formula 1, μπορεί να σημάνει και την οριστική αδυναμία του αθλήματος να επεκταθεί περισσότερο, όσον αφορά τις συμμετοχές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto