Στο περιθώριο του Grand Prix του Καναδά, ο Ισπανός δύο φορές πρωταθλητής με την Renault δήλωσε ότι αν το καλεντάρι φτάσει τους 25 αγώνες, θα αποχωρήσει.

Στο περιθώριο του Grand Prix του Καναδά, ο Ισπανός δύο φορές πρωταθλητής με την Renault δήλωσε ότι αν το καλεντάρι φτάσει τους 25 αγώνες, θα αποχωρήσει.

Αρνητικοί σε αύξηση των αγώνων Alonso & Hamilton

3.973 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2017)

Δύο από τους καλύτερους οδηγούς της F1 συμφωνούν ότι δεν θα ήθελαν να αυξηθεί το πρόγραμμα στους 25 αγώνες. Μάλιστα, αν συμβεί αυτό ο Αlonso σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση του από την F1.

Oι Fernando Alonso και Lewis Hamilton συμφώνησαν ότι θα εξέταζαν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συνεχίσουν στο πρωτάθλημα Formula 1, εάν η εταιρεία που έχει πλέον τα δικαιώματα της διοργάνωσης προσθέσει πολλούς επιπλέον αγώνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο περιθώριο του Grand Prix του Καναδά, ο Ισπανός δύο φορές πρωταθλητής με την Renault δήλωσε ότι αν το καλεντάρι φτάσει τους 25 αγώνες, θα αποχωρήσει :« Ξεκίνησα όταν υπήρχαν μόνο 16 αγώνες συν τις δοκιμές. Τώρα συνεχίζουμε να αυξάνουμε τους αγώνες κάθε χρόνο και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου το πρόγραμμα είναι ήδη πολύ απαιτητικό. Η προετοιμασία, οι εκδηλώσεις των χορηγών, οι δοκιμές συν τους 20-21 αγώνες, πιστεύω είναι αρκετά. Πιστεύω πως μια καλή ποιότητα ζωής είναι πιο σημαντική από το να συμμετέχω και σε άλλες σεζόν F1. Aν μείνει ο αριθμός των αγώνων ίδιος με αυτόν που είναι σήμερα, θα μείνω στην F1 πολύ ευχαρίστως».
Από την πλευρά του, όταν ο Hamilton κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Alonso συμφώνησε τονίζοντας: «Kαταλαβαίνω τι λέει ο Fernando και συμφωνώ μαζί του».

Το περασμένο χρονικό διάστημα, ο διευθύνων σύμβουλος Μarketing της F1, κ. Sean Bratches είχε δηλώσει ότι η Liberty θέλει περισσότερους από 21 αγώνες, γιατί σκοπεύει να επεκτείνει το άθλημα. Δήλωσε στο Reuters: «Θέλουμε να δουλέψουμε σε συνεργασία με τις ομάδες για τα δούμε προς τα πού θα οδεύσουμε αλλά εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε πάνω από 21 αγώνες».

Γίνεται πρωτάθλημα F1 χωρίς τους κορυφαίους οδηγούς;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN