Φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου, με τον Ricciardo να κάθεται μέσα στο νέο cockpit του μονοθεσίου της Red Bull.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου, με τον Ricciardo να κάθεται μέσα στο νέο cockpit του μονοθεσίου της Red Bull.

Red Bull F1 με παμπρίζ

3.797 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2016)

Αυτό που η αγωνιστική ομάδα της Red Bull ήθελε να λανσάρει και έχει παρουσιάσει στο παρελθόν με σχέδια, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί και οι πρώτες φωτογραφίες, από το νέο cockpit των μονοθεσίων της, ήρθαν στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς της αγωνιστικής ομάδας, η ορατότητα δεν θα αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα, αλλά το ερώτημα παραμένει, για το πώς και κατά πόσο θα επηρεάσει την αεροδυναμική του μονοθεσίου, αλλά και τον οδηγό.
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της Red Bull έχουν πάρει «φωτιά», προσπαθώντας να προσομοιώσουν τις πραγματικές συνθήκες αντίστασης του αέρα, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα σαφή αποτελέσματα. Αξίζει να αναφερθεί πως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι για καμία από τις δυο προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην FIA, για το πότε και αν θα ενταχθούν στους κανονισμούς της F1.
Η λύση της Red Bull παραμένει εντελώς διαφορετική από την πρόταση της Ferrari, που έχει λάβει την κωδική ονομασία «Halo concept», ενώ ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχουν ακουστεί κατά καιρούς και για τις δυο προτάσεις, με χαρακτηριστική την δήλωση του Lewis Hamilton, που είχε πει πως σιχαίνεται το ιταλικό σχέδιο.
Αποψη ακόμα δεν έχει εκφέρει ο οδηγός της ομάδας Ricciardo, μέχρι τώρα, αλλά ίσως να βγει κάποιο συμπέρασμα, κοιτώντας τις φωτογραφίες που τον δείχνουν στο νέο cockpit του μονοθεσίου, και έχουν τραβηχτεί στην συνέντευξη τύπου.
Διαβάστε ακόμη: Red Bull concept για... πιλότους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green