Στη Θεσσαλονίκη συνέβη το εξαιρετικά τραγικό συμβάν, με έναν πατέρα να παρασέρνει την 3χρονη κόρη του με το φορτηγό.

Στη Θεσσαλονίκη συνέβη το εξαιρετικά τραγικό συμβάν, με έναν πατέρα να παρασέρνει την 3χρονη κόρη του με το φορτηγό.

Πατέρας παρέσυρε κόρη

4.696 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2016)

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το κοριτσάκι ηλικίας τριών ετών είχε κατέβει από το όχημα, χωρίς να το αντιληφθεί ο 34χρονος πατέρας, με αποτέλεσμα να το παρασύρει και να το τραυματίσει θανάσιμα.

Η τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδί που παρασύρθηκε από φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ο 34χρονος πατέρας του σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Το δυστύχημα σημειώθηκε 4o χλμ. της επαρχιακής οδού Σταυρού – Ολυμπιάδος, στη περιοχή Μηλιές.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν κάνουν σαφείς τις συνθήκες του δυστυχήματος, αλλά μέχρι στιγμής η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι το κοριτσάκι είχε κατέβει από το όχημα χωρίς να το αντιληφθεί ο οδηγός, με αποτέλεσμα να το παρασύρει με το φορτηγό. 
Αμέσως, ο πατέρας μετέφερε την κόρη του στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής, αλλά όπως φαίνεται ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο όχημα επέβαινε η σύζυγος του 34χρονου μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τους. 
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για πολύτεκνη οικογένεια Ρομά, ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto