`Ακρως γοητευτικές οι 18 ιντσών ζάντες.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

`Ακρως γοητευτικές οι 18 ιντσών ζάντες.

«Πειράγματα» στο 124 Abarth

3.164 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Μεγάλη εντύπωση προξένησε το Fiat 124 Abarth με την είσοδό του στην αγορά, όμως οι άνθρωποι που ανήκουν στο χώροι της βελτίωσης πήραν το λόγο, με την Madness Autoworks να παρουσιάζει ένα αρχικό επίτευγμά της.

Η βελτίωση αποτελούσε πάντοτε ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι για τους αυτοκινητιστές ανά τον κόσμο. Ειδικότερα όταν η συζήτηση εκτυλίσσεται γύρω από το νέο Fiat 124 Abarth, το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει από τον κατάλογο του βελτιωτικού οίκου Madness Autoworks.

Οι νέες αναρτήσεις που προσφέρουν το ιδανικό χαμήλωμα, τονίζουν το σχεδιαστικό ύφος του 124.

Οι νέες αναρτήσεις που προσφέρουν το ιδανικό χαμήλωμα, τονίζουν το σχεδιαστικό ύφος του 124.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

To 124 Αbarth των φωτογραφιών, είναι ένα από τα παραδείγματα, για το πως μπορεί ο αμερικανικός οίκος να μετατρέψει το αυτοκίνητο.
Αρχικά έχουν τοποθετηθεί ζάντες 18 ιντσών και νέο σετ αμορτισέρ έτσι ώστε να χαμηλωθεί αισθητά το 124 και στη συνέχεια έχουν τοποθετηθεί τμήματα από ανθρακονήματα στο αμάξωμα.
Ολοκληρώνοντας τις εξωτερικές μετατροπές με το νέο κιτ εξάτμισης και τα επιπλέον πλαϊνά σπόιλερ από ανθρακόνημα, η τιμή της συνολικής μετατροπής ανέρχεται στις 2.000 ευρώ.

Ωστόσο η Madness Autoworks, φρόντισε να βάλει το χέρι της και στο μηχανικό μέρος, αυξάνοντας την ιπποδύναμη στα 200 άλογα, χάρη στην αντικατάσταση των πρώτων σταδίων βελτίωσης του κινητήρα.
Η βελτιωτική εταιρεία άφησε ένα περιθώριο παραπάνω εξέλιξης του 124 Abarth στο μέλλον, επιβεβαιώνοντας πως η συγκεκριμένη μετατροπή ήταν μόνο το πρώτο βήμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center