Η Mercedes-AMG μας δίνει άλλη μία προωθητική εικόνα του Project One, την πιο αποκαλυπτική μέχρι στιγμής, στην οποία βλέπουμε την πίσω όψη του πολυαναμενόμενου hypercar της φίρμας.

Περισσότερα για την Mercedes-AMG Project One

2.435 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2017)

Αν και είμαστε μια ανάσα από την αποκάλυψη της Φρανκφούρτης, η Mercedes-AMG συνεχίζει το παιχνίδι της προώθησης του hypercar των 1.000+ ίππων, δείχνοντάς μας σήμερα το πίσω μέρος του Project One.

Ένα ένα τα κομμάτια που παζλ μπαίνουν στη θέση τους, καθώς η Mercedes-AMG μας δίνει άλλη μία προωθητική εικόνα του Project One, την πιο αποκαλυπτική μέχρι στιγμής, στην οποία βλέπουμε την πίσω όψη του πολυαναμενόμενου hypercar της φίρμας, το οποίο θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στις 12 Σεπτεμβρίου στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
 
Η νέα teaser εικόνα μας αφήνει να δούμε το ανθρακονημάτινο scoop της οροφής, αλλά και την τεράστια κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης. Εξαιρετικά μεγάλα είναι και τα φτερά, ενώ αντίθετα λεπτά είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα.
   
Η Mercedes-AMG επαναλαμβάνει πως το Project One θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα που προέρχεται από την Formula 1, «καρδιά» του οποίου θα είναι ένα turbo V6 σύνολο 1.6 λίτρων. Η ηλεκτροκίνηση θα καθιστά το αυτοκίνητο 4κίνητο, ενώ η συνδυαστική απόδοση έχει επιβεβαιωθεί πως θα ξεπερνά τους 1.000 ίππους και πως η τελική ταχύτητα θα υπερβαίνει τα 350 χλμ./ώρα.
 
Μόλις 275 αντίτυπα θα φτιαχτούν, τα οποία είναι ήδη καπαρωμένα. Πιστεύεται πως η Mercedes-AMG θα κατασκευάζει μόνο ένα αυτοκίνητα την ημέρα, ώστε η παραγωγή να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2020. Αν και δείχνει άκρως σκληροπυρηνικό, το γερμανικό hypercar θα έχει κανονική άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους.

Toyota
moto