Περνάει στη παραγωγή το Yamaha Sports Ride concept

Περνάει στη παραγωγή το Yamaha Sports Ride concept

2.239 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2015)

Στην έκθεση του Τόκιο, όλοι είχαμε εντυπωσιαστεί από την παρουσίαση του πρωτότυπου Sports Ride, που δημιούργησε η Yamaha. Τώρα φαίνεται πως θα το χαρούμε στην πραγματικότητα μιας και θα περάσει στην παραγωγή.

Βλέποντας την απήχηση που είχε στους επισκέπτες της έκθεσης το μοντέλο της Yamaha, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής φίρμας, πήραν την απόφαση να το περάσουν στην παραγωγή, με το λανσάρισμά του να αναμένεται μεταξύ του 2017 και 2018.Ουσιαστικά, το Yamaha SPORTS RIDE αποτελεί την προσπάθεια της Yamaha να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο το οποίο το κατατάσσει στην κατηγορία των sport coupe.Και αυτό γιατί το SPORTS RIDE δεν έχει καμία σχέση με το αυτοκίνητο πόλης MOTIV.e το οποίο είχε παρουσιάσει το 2013, επίσης ως πρωτότυπο. Το νέο μοντέλο της Yamaha διαθέτει εμφάνιση που παραπέμπει στις μοτοσυκλέτες της και συγκεκριμένα στη R1, ζυγίζει 750 κιλά και έχει μήκος 3,9 μέτρα. 
Το εσωτερικό του είναι διθέσιο και σύμφωνα με τη Yamaha προσφέρει τον ίδιο δεσμό οδηγού-μηχανής που προσφέρει και μία μοτοσυκλέτα. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, κάτι που βοηθάει το βάρος να κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα. Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας κινητήρας χωρητικότητας 1,5 λίτρων, υπερτροφοδοτούμενος. Σε ότι αφορά την τιμή του μοντέλου, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Sports Ride Concept να κοστίζει περίπου 50.000 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda