Την απάντηση στους καβγάδες των δρόμων υπόσχεται πως βρήκε το Drivemotion, ένα αυτοκόλλητο LED που τοποθετείται στο πίσω τζάμι και ενημερώνει αυτούς που ακολουθούν για τα συναισθήματά σας.

Το Drivemotion λειτουργεί μέσω τηλεχειριστηρίου και λέει στους πίσω όσα δεν προλάβατε ή δεν θέλατε να τους πείτε.

Το Drivemotion είναι ικανό να αποτυπώσει 16 μηνύματα, καθώς και κάμποσες εκφράσεις προσώπου.

Πέστο με ένα LED

5.073 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/3/2015

Αν κουραστήκατε με τους καβγάδες στους δρόμους, πλέον υπάρχει μια έξυπνη λύση. Λέγεται Drivemotion και είναι ένα αυτοκόλλητο LED που τοποθετείται στο πίσω τζάμι και ενημερώνει αυτούς που ακολουθούν για τα συναισθήματά σας.

 
Οι διαμάχες στους δρόμους έχουν καταντήσει μια παγκόσμια μάστιγα, η οποία είναι ανεκτή όταν περιορίζεται στα «σούπα μούπες», άντε και σε καμιά άσεμνη χειρονομία. Το θέμα είναι πως συχνά οι αψιμαχίες ξεφεύγουν και καταλήγουν σε μπουνιές ή ακόμα χειρότερα σε …ένοπλη μάχη.

Την απάντηση στα παραπάνω υπόσχεται πως βρήκε το
Drivemotion, ένα αυτοκόλλητο LED που τοποθετείται στο πίσω τζάμι και ενημερώνει αυτούς που ακολουθούν για τα συναισθήματά σας, για όσα θα θέλατε να τους πείτε, αλλά προτιμάτε τον «πολιτισμό» της σιωπής.

Λειτουργεί μέσω τηλεχειριστηρίου και είναι ικανό να αποτυπώσει 16 μηνύματα, καθώς και κάμποσες εκφράσεις προσώπου. Θέλετε να απολογηθείτε σε έναν οδηγό γιατί τον κλείσατε; Προσπαθείτε να πείτε στον πίσω να μην σας κολλάει; Ή μήπως επιθυμείτε να μάθει η κοπέλα πίσω πόσο όμορφή είναι; Αυτά και άλλα πολλά, με το πάτημα ενός κουμπιού και αφού πρώτα έχετε πληρώσει τα 40 δολάρια που κοστίζει το Drivemotion.