Peugeot Service EcoExpert με 59 ευρώ & Δώρο η Οδική Βοήθεια για 1 έτος

Service και Δώρο η Οδική Βοήθεια για 1 έτος

3.772 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2016

Το «PEUGEOT Service ECOEXPERT» είναι ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT να πραγματοποιήσουν ένα γρήγορο αλλά πολύ περιεκτικό Service* του αυτοκινήτου τους.

 
Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών , το Peugeot Service ECOEXPERTπροσφέρει την αντικατάσταση των:

• Λιπαντικών 10W40
• Φίλτρου λαδιού
• Ροδέλα τάπας λαδιού
• Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων

Ο Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 15 σημείων περιλαμβάνει:
Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, Φρένα, Φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, Έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν. Τέλος, για όλους τους χρήστες του προγράμματος ECOEXPERT, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος. 

Τώρα με το ECOEXPERT οι κάτοχοι Peugeot 5ετίας και άνω έχουν την ιδανική ευκαιρία να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στο όχημά τους με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που τους παρέχει η Peugeot Automotivo.
Eχοντας το όχημά σας ελεγμένο και επισκευασμένο στο δίκτυο της Peugeot Automotivo σημαίνει ότι παίρνετε τα σωστά ανταλλακτικά, απολαμβάνετε τα ανταγωνιστικά πακέτα της Peugeot και την εμπειρία των εξειδικευμένων τεχνικών της Peugeot Automotivo.


*Η παραπάνω τιμή είναι προτεινόμενη και αφορά τον τύπο λιπαντικών TOTAL 10W40. Συμπεριλαμβάνει την εργασία και ΦΠΑ 23%.
*Το Peugeot service ECOEXPERT δεν υποκαθιστά την προγραμματισμένη συντήρηση του Κατασκευαστή, αφορά αυτοκίνητα ηλικίας 5+ετών, δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση

Οι Δεσμεύσεις μας
Εάν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν. Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα πραγματοποιηθεί από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot Automotivo. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης. Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.
Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα πραγματοποιηθεί από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot Automotivo. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης. Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.
Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης. Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.