Ταχύτατος ο Lewis Hamilton στα προκριμματικά του Grand Prix Κίνας.

Ταχύτατος ο Lewis Hamilton στα προκριμματικά του Grand Prix Κίνας.

Πήρε την Pole ο Lewis Hamilton

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2015)

Το 1-2 έκαναν οι Mercedes στα προκριμματικά του Grand Prix Κίνας, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το ίδιο αποτέλεσμα και στο αυριανό Grand Prix.

Από εχθές και τα ελεύθερα δοκιμαστικά, είχε κανείς σαφείς τις προθέσεις του ο Lewis Hamilton. Ο βρετανός πιλότος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό στα σημερινά προκριμματικά του αυριανού κινεζικού Grand Prix και κατέκτησε την pole position σημειώνοντας χρόνο 1:35.782 αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ομόσταβλό του Nico Rosberg, ο οποίος σημείωσε χρόνο 1:35.824, οριακά χειρότερο από εκείνον του Βρετανού.
Στην Τρίτη θέση βρέθηκε η Ferrari του Sebastian Vettel με χρόνο 1:36.687, χρόνος σχεδόν ένα δευτερόλεπτο κάτω από εκείνον των δύο Mercedes, ενώ την τέταρτη και πέμπτη θέση κατέλαβαν οι δύο Williams-Mercedes με τους Felipe Massa και Valtteri Bottas αντίστοιχα.
Έτσι όπως είναι αυτήν την στιγμή τα πράγματα, ο ρυθμός των δύο Mercedes, του Lewis Hamilton και του Nico Rosberg, είναι τέτοιος που θα τους επιτρέψει να πάνε για ένα άνετο 1-2 αύριο στο Grand Prix της Κίνας, σε περίπτωση που δεν συμβούν αναπάντεχα γεγονότα, που ωστόσο δεν είναι απίθανο να συμβούν σε έναν αγώνα F1, για αυτόν τον λόγο άλλωστε, έχει τόσο πολύ και φανατικό κοινό η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN