Rio Haryanto στο πιλοτήριο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Rio Haryanto στο πιλοτήριο.

Πιλότος F1 σε κρίση

2.118 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2016)

Η κυβέρνηση της Ινδονησίας θέλει να στηρίξει το έργο του νέου πιλότου της F1.

Ο λόγος για τον Rio Haryanto που έγινε ο πρώτος οδηγός Formula 1 προερχόμενος από την Ινδονησία. Λόγω του ότι δεν έχει κατακτήσει θέση σε κάποιο βάθρο ακόμη, άρα και τα οικονομικά του δεν είναι σε θέση να δικαιολογήσουν την θέση του, αποφάσισαν να μην συνεχίσει να αγωνίζεται.
Σαν νέος οδηγός χρειάζεται χρόνο για να αποδείξει τις ικανότητες του.Η Ινδονησία όμως θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια και τελικά να μην εγκαταλείψει την F1 ο Rio έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα.
O Haryanto είχε υπογράψει ως οδηγός της Manor μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν του 2016, με την οικονομική υποστήριξη της κυβέρνηση της Ινδονησίας και των κρατικών φορέων.
Σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν έκανε το ντεμπούτο του σε τρεις αγώνες. H κυβέρνηση της Ινδονησίας επιδιώκει να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον αθλητή της για αυτό και πήρε μια την κατάσταση στα χέρια της.
Το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού και το Υπουργείο Συγκοινωνιών και των υπηρεσιών πληροφοριών υπέγραψε μια συμφωνία με πέντε εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για να συγκεντρώσουν χρήματα μέσω γραπτών μηνυμάτων. 
Ευελπιστούν να μαζέψουν 4.200.000 ευρώ, που αυτό μεταφράζεται σε 12,5 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα.Αν είστε στην Ινδονησία, μπορείτε να ψηφίσετε από το κινητό σας τηλέφωνο στέλνοντας «RIO» στο 7788. Οι δωρεές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 16 Μαΐου του 2016. 

θα παραμείνει άραγε ; θα καταφέρει να βρει τα χρήματα ;

θα παραμείνει άραγε ; θα καταφέρει να βρει τα χρήματα ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center