Ο ιαπωνικός οίκος Wald International προσθέτει μπόλικα ανθρακονήματα, τοποθετώντας στην Dawn νέους προφυλακτήρες, μπροστά spoiler, LED φώτα ημέρας, πλευρικές ποδιές, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο ιαπωνικός οίκος Wald International προσθέτει μπόλικα ανθρακονήματα, τοποθετώντας στην Dawn νέους προφυλακτήρες, μπροστά spoiler, LED φώτα ημέρας, πλευρικές ποδιές, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Pimp my Rolls

2.929 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Το τι είναι «βελτίωση» σε ένα αυτοκίνητο σηκώνει συζήτηση. Δείτε για παράδειγμα τη WALD Black Bison Edition, την ιαπωνική εκδοχή της Rolls-Royce Dawn που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους Καλιφορνέζους ράπερ και λοιπούς «κάγκουρες» της περιοχής.

Στο περίπτερο της εταιρείας ζαντών Forgiato στην έκθεση 2017 Tokyo Auto Salon, βρέθηκε ίσως το επόμενο αγαπημένο αυτοκίνητο όσων θέλουν να κάνουν επίδειξη στις ακτές της Καλιφόρνια. Κάτι ανάμεσα σε ράπερ ή πλούσιο playboy της περιοχής, μπορούμε να φανταστούμε στο τιμόνι της WALD Black Bison Edition της Rolls-Royce Dawn.

Οι τροχοί των 22 ιντσών με τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι της Forgiato.

Οι τροχοί των 22 ιντσών με τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι της Forgiato.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Ο ιαπωνικός οίκος Wald International προσθέτει μπόλικα ανθρακονήματα, τοποθετώντας στην Dawn νέους προφυλακτήρες, μπροστά spoiler, LED φώτα ημέρας, πλευρικές ποδιές, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Οι τροχοί των 22 ιντσών με τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι της Forgiato. Αερανάρτηση μειώνει την απόσταση από το έδαφος, ενώ ο 6,6 λίτρων twin-turbo κινητήρας δεν έχει δεχτεί επεμβάσεις, συνεχίζοντας να αποδίδει ποδίδοντας 632 άλογα με 800 Nm ροπής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center