Η στιγμή που ο ατίθασος και αγενής, πλούσιος νέος επιτίθεται φραστικά στα όργανα της τάξης

Η στιγμή που ο ατίθασος και αγενής, πλούσιος νέος επιτίθεται φραστικά στα όργανα της τάξης

Πλουσιόπαιδο βρίζει αστυνομικούς (+video)

10.806 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2016)

Πλουσιόπαιδο προσβάλλει και προκαλεί δύο αστυνομικούς επειδή τόλμησαν να τον σταματήσουν για να του κάνουν έλεγχο, ενώ οδηγούσε την Lamborghini του. Δείτε στο video τι τους είπε.

Πλουσιόπαιδο στο Λονδίνο και κρίνοντας από τη συμπεριφορά του, αρκετά κακομαθημένο, επιτίθεται φραστικά σε δύο αστυνομικούς, επειδή τόλμησαν να τον σταματήσουν και να κάνουν τυπικό έλεγχο σε αυτόν και την ολοκαίνουρια Lamborghini Aventador SV Roadster.
O Aleem Lqbal, όπως ονομάζεται ο πλούσιος νεαρός, ή Lord Aleem, όπως αυτοαποκαλείται, έβγαλε το κινητό του και άρχισε να βιντεοσκοπεί τους δύο αστυνόμους, τη στιγμή που φεύγανε και συγχρόνως τους έλουζε με προσβολές. Συγκεκριμένα μερικά από αυτά που είπε ήταν: "Τα παπούτσια μου κοστίζουν περισσότερο από τους γαμ......ους μισθούς σας" και "Μη με κοιτάς εμένα έτσι ρε".
Περαστικοί κατέγραψαν το συμβάν σε video και το ανέβασαν στο διαδίκτυο, όπου και ξέσπασε ντόρος φτάνοντας να παίξει μέχρι και στις ειδήσεις, με τον νέο να δέχεται επικριτικά σχόλια και αποδοκιμασίες από τον κόσμο. Ο ...Lord Aleem μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να δηλώσει στα κοινωνικά δίκτυα πως βλέποντας το γεγονός πλέον ψύχραιμα, αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί στους δύο αστυνομικούς.
Δείτε το video με το περιστατικό:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN