Ποιοι είναι οι πέντε λόγοι που κάνουν τις γυναίκες οδηγούς καλύτερες από τους άνδρες;

Ποιοι είναι οι πέντε λόγοι που κάνουν τις γυναίκες οδηγούς καλύτερες από τους άνδρες;

Ποιοι είναι οι πέντε λόγοι που κάνουν τις γυναίκες οδηγούς καλύτερες από τους άνδρες;

10.088 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2015)

Αν υπάρχει μία μέρα του χρόνου, που οι άνδρες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα κλισέ και να παραδεχτούν ότι οι γυναίκες είναι καλύτεροι οδηγοί, αυτή είναι η παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Ποιοι είναι όμως οι τοπ πέντε λόγοι;

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται μια θλιβερή αλήθεια. Οι γυναίκες προσέχουν στο τιμόνι περισσότερο γιατί απλά τις έχουν τρομάξει οι άνδρες. Αν βάλεις όλα τα κλισέ μαζί δε θέλει πολύ για να δημιουργήσεις αμφιβολίες ακόμη και στον καλύτερο οδηγό ότι δεν είναι τόσο ικανός. Η «τρομοκρατία» πέρασε λοιπόν και έτσι ανάμεσα στο φόβο μήπως οι άνδρες έχουν δίκιο, και την προσπάθειά τους να μην αποδείξουν τους άνδρες σωστούς, οι γυναίκες προσέχουν περισσότερο στο δρόμο. 
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η μητέρα φύση. Μία στις δύο γυναίκες οδηγούς έχει στο αυτοκίνητο ένα παιδί, σε αντίθεση με μόλις έναν στους έξι άνδρες οδηγούς. Οι γυναίκες έχουν με το μέρος τους το μητρικό τους ένστικτο, πράγμα που σημαίνει ότι με το παιδί τους στο αυτοκίνητο έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και γίνονται πολύ πιο προσεκτικές, πιο υποχωρητικές και πιο ασφαλείς οδηγοί.
Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η έμφυτη ανάγκη της γυναίκας να προσέχει τον εαυτό της και όλα της τα αξεσουάρ, μεταξύ αυτών και το αυτοκίνητό της. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες οδηγοί προσέχουν περισσότερο μην κάνουν ζημιά, μην τρακάρουν, ακουμπήσουν, γδάρουν και γενικά χαλάσουν την όμορφη εικόνα του αυτοκινήτου τους. Μπορεί το κλισέ να θέλει τις γυναίκες να μην ασχολούνται με τα μηχανικά, όμως στο γενικό πλαίσιο της προσοχής που δίνουν στα πράγματά τους οι γυναίκες, τα αυτοκίνητά τους είναι πάντοτε σε καλύτερη κατάσταση από αυτά των ανδρών. Και ποιο καθαρά.
Σε συνέχεια αυτού, στη δεύτερη θέση έρχεται το γεγονός ότι οι γυναίκες γενικά έχουν καλύτερα αυτοκίνητα από τους άνδρες. Κατά μέσο όρο στην Ευρώπη, οι γυναίκες έχουν πιο καινούργια και πιο ακριβά αυτοκίνητα από τον αντίστοιχο μέσο όρο των ανδρών. Ως εκ τούτου, από τη μία έχουν ένα λόγο παραπάνω να προσέχουν περισσότερο για να διατηρήσουν το αυτοκίνητό τους, από την άλλη έχουν στη διάθεσή τους πιο φρέσκια τεχνολογία για να αποφύγουν τυχόν προβλήματα.
Στην πρώτη θέση όμως αυτής της λίστας βρίσκεται η απόλυτη αναμφισβήτητη αλήθεια για τις γυναίκες. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα συγχρόνως χωρίς να χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Έχουν πολλαπλούς ρόλους (της μητέρας, της συζύγου, της κόρης, ή του επαγγελματία) στην καθημερινότητά τους, ενώ έχουν το ταλέντο να εκτελούν ταυτόχρονα πολλά, το λεγόμενο multitasking. Δεν είναι τυχαίο το κλισέ που θέλει τη γυναίκα να οδηγεί ενώ την ίδια στιγμή βάφεται στο καθρεφτάκι, μιλάει στο τηλέφωνο και αλλάζει και το μωρό στο πίσω κάθισμα. Μπορεί στους άνδρες αυτό να ακούγεται αδιανόητο, και γι αυτό να το θεωρούν επικίνδυνο, για μία γυναίκα όμως είναι απλή υπόθεση και ξέρει να ανταπεξέρχεται. 
Εσείς τι λέτε; Ποιοι είναι οι δικοί σας λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες είναι καλύτερες στο τιμόνι; Και τελικά, όλα αυτά τα κλισέ, μήπως είναι τελείως λάθος;    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green